Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok a férfiak akik szeretik...

Korahajnal kérdése:

Azok a férfiak akik szeretik a duci nőket, miért szeretik?

Figyelt kérdés
Én is elég húsos vagyok (163/76). A férjem például mindig azt mondja, hogy egy duci nőben sokkal több a vidámság, a humor, sokkal empatikusabbak kedvesebbek másokkal. Nem mellesleg van mit rajtuk fogni. Valóban ez lehet az oka? Mindig is kíváncsi voltam erre!

ma 08:58
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Általában valóban vidámak, sugárzik belőlük a pozitivitás. De van egy kisebb részük, aki az a passzív, tohonya típusú, unott kövér. Nem tudom máshogy mondani. De a többségük imádnivaló. Nekem is inkább a teltebbek tetszenek.
ma 09:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
ma 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

"sokkal több a vidámság, a humor, sokkal empatikusabbak kedvesebbek másokkal."

"Imádom" az ilyen baromságos kliséket. Egy vékony, sportos ember is lehet vidám, empatikus, kedves és sok ilyet is ismerek.

Párom kolléganői, akik inkább elhízottak, rosszindulatúak, kétszínűek, irigyek, lusták dolgozni..

Tehát az, hogy ki milyen tulajdonságokkal rendelkezik, az nem testalkat függvénye.

ma 09:17
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
3-as. Nem mondom, hogy általánosítani lehetne, de a legpozitívabb nők, akiket ismertem, általában dundik voltak, vagy kifejezetten kövérek. Nyilván csak saját magamból tudok kiindulni, de mások is vannak a környezetemben hasonló véleménnyel. Hogy mi lehet az oka, ha egyáltalán tényleg van összefüggés, azt nem tudom.
ma 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
Nekem kifejezetten a nagy fenék tetszik, szeretem szerelmeskedés előtt belenyomni az arcom és finoman harapdálni. 32/F
ma 09:30
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Nekem a széles csípő és a nagy mellek tetszenek.
ma 09:53
 7/7 anonim válasza:
100%

Rosszul vagyok a maximalista nőktől.

Megyek autóval, és akkor áll valami szupermaca az út mellett, szűk börnadrág, lakkozott bakancs, hatalmas szőrmebunda, agyonrúzsozott száj, terminátor napszemüveg, hozzá meg ilyen professzionális fejtartás, meg pózerkedés.

Kb le tudnám hányni az ilyeneket pasasként.

(nem, nem azért, mert titokban ilyenre vágyok, és béna vagyok meglépni a szintet, meg egyéb konteók)

Minimalista emberként a hasonló nők jönnek be.

ma 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!