Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok kik utálják a rózsaszín...

Ossia4444 kérdése:

Lányok kik utálják a rózsaszínt? Melyik szín akkor a kedvencetek ?

Figyelt kérdés
ma 12:40
1 2
 11/15 he84 ***** válasza:
Na igen, ezt én is tudom 12-es válaszoló, ami eléggé szomorú és szánalmas. Bár nem tudom, hogy a jobb kedvnek ehhez mi köze. Pedig jó néhány férfi hord heteróként rózsaszín inget, vagy pólót, persze nem az erősen élénk rózsaszínt, hanem mondjuk világos, halvány rózsaszínt.
ma 16:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát az ilyen heccelők.
ma 17:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem utálom, sőt van rózsaszín pulcsim is (igaz futáshoz, és azért olyan élénk a színe hogy jobban meglássanak).

Viszont ha van másik akkor én inkább másik színt választok.

Például lila, sötétzöld, piros

ma 17:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Az "utálom" kicsit erős kifejezés, de valóban nem a kedvencem. Az a lila és sportkék.
ma 17:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Olvastam erről, globálisan, mindenféle fórumon, hogy nagyon sok lány direkt megutáltatta magával a pinket, hogy ne nézzék hülye pitsának.

Nekem a türkiz a kedvencem, mert én is nagyon sokáig megtagadtam magamtól a rózsaszínt, hogy bizonyítsam, én nem vagyok buta, én más vagyok, jobb vagyok, mint a többi lány/nő. Még a nyomógombos telefonok idejében volt egy telefonom, amiben volt pink vagy türkiz, és a türkizt választottam, az is szép, de majd meghaltam a rózsaszínért.

Ma már felnőttem, és nem érdekel, ki mit gondol, nem akarok senkinek semmit bizonyítani, annyi pinket hordok, mint egy Barbie.

ma 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!