Ossia4444 kérdése:
Lányok kik utálják a rózsaszínt? Melyik szín akkor a kedvencetek ?
Figyelt kérdés
ma 12:40
2/11 anonim válasza:
én utálom a rózsaszínt nagyon maszkulin csaj vagyok annyira maszkulin csaj vagyok képzeljétek növesztettem kukit meg szakállam is van a fekete a kedvencem egyébként
3/11 anonim válasza:
Nincs “kedvenc színem”, vagyis más színt preferálok ha arról van szó hogy milyenre fessem a szoba falát, vagy milyen színű ruhákat hordjak, vagy milyen színű kulacsot veszek.
4/11 Metionin válasza:
Nem utálom, csak nem tetszik, ha tehetem kerülöm. A fekete, a hideg sötétlila és a sötét kékeszöld (petrolkék, pávakék, ki hogy ismeri) a kedvenceim.
5/11 anonim válasza:
Nem utálom, de egyáltalán nem a kedvencem. Még az élénk neon pink elmegy, de a babarózsaszín nagyon nem az én színem.
Ha kedvencét kell választani, akkor a piros. Az az igazi Mikulás piros, vagy annál kicsit sötétebb mélypiros.
6/11 anonim válasza:
A kedvenceim a kék, a zöld, a burgundi és a fekete-fehér páros. A halvány rózsaszín tetszik, de nem kedvencem, míg a többi árnyalata kifejezetten taszít.
7/11 anonim válasza:
Falfestésre csakis a sárga, a napsárga, évtizedek óta! ♡
8/11 he84 válasza:
Nekem nőként nem kedvencem a rózsaszín, soha nem is volt, nem is lesz. Csak mert valaki lány/nő, nem azt jelenti, hogy akkor szereti és/vagy egyik kedvenc színe a rózsaszín. A rózsaszín világosabb és enyhén narancssárgás/barackos árnyalatait szeretem, a többi árnyalatát nem annyira. Nekem a top 1 kedvenc színem mindig is a citromsárga volt, most is az és lesz is mindig már egészen kicsi korom óta. A citromsárgán még egyéb kedvenc színeim: piros, drapp, fehér, kékeslila, zöldeskék.
9/11 he84 válasza:
Az ott a végén "citromsárgán" mellett lemaradt a "kívül", tehát a "citromsárgán kívül" akart az ott lenni.
10/11 anonim válasza:
Én ismerek olyan gyúrós srácot, aki rózsaszín pólót hordott. :)
Na erről ennyit! Szerintem semmi gond ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!