30 évesen elméletileg még körülbelül úgy kellene kinéznem, mint 20 évesen?
Figyelt kérdés
tegnap 21:16
2/11 anonim válasza:
Nem, sehogy sem kéne kinézned, bár a legtöbb harmincéves harmincévesnek néz ki. Érted.
5/11 anonim válasza:
Miért? Talán nem ez az az időszak, amikor a legjobban meglátszik az eltelt 10 év, de azért meglátszik.
6/11 anonim válasza:
20 évesen nyomorultul néztem ki, vékony voltam és közben dagadt. 30 évesen igen jól néztem ki, mert edzeni kezdtem, és eltünt a gyerek fejem is. Közel a 40hez meg még mindig úgy nézek ki, mint 30 évesen csak rengeteg ősz hajszállal. Tehát még mindig járok edzeni.
7/11 anonim válasza:
40 vagyok 30-35-nek néznek.Ősz hajszálam van jó pár.Mindenki más.Vannak tőlem fiatalabbak,akik idősebbnek néznek ki.
10/11 Noren1989 válasza:
Körülbelül nem, kivéve, ha nagyon szerencsés a genetikàd, vagy tolod a merkformint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!