Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lett valaki ugy boldog hogy...

Lett valaki ugy boldog hogy azthitte már sose lesz az?

Figyelt kérdés
Tudom hogy en meg fiatal vagyok, de a mai vailgba az en korosztalyom tobbsege nem normalis, meg nem csak ez sok ok miatt boldogtalan vagyok es remenykedek meg hogy jobb lesz de legbelul mintha “tudnam” hogy sose leszek boldog csak remenykedek benne, de mar kezdem elvesziteni a remenyt. Sokszor tenyleg azthiszem hogy sose fogom megtalalni akit szeretnék..
ma 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Előtted a világ, ne csak a környezeted nézd, láss távolabb is.

A kor pedig csak egy szám. Nagyon jó barátságok születhetnek generációkon át is.

ma 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy így érzel, viszont ne add fel. Nem könnyű megtalálni a saját, hozzád passzoló társaságot, de nem szabad feladni.
ma 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Keresgélj más korosztályban. Legyél nyitott! A másikra figyelj, ne magadra. Könnyebb lesz boldognak lenni.
ma 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!