Más túlsúlyos is tapasztalja, hogy először unszimpatikus? Neadjisten indokolatlanul bántják, lenézik?
Gyorsan híztam sokat, és új közegbe kerültem (egyetem).
Észrevettem, hogy akik előzetesen nem ismertek, nem fogadnak barátságosan, ami teljesen ellentmond az eddigi tapasztalataimmal. Nem vagyok igénytelen, máshogy sem viselkedem. De mondjuk pl az oktatóknál vettem észre hogy félév közepe felé kedvelnek meg, addig mintha sokszor nem hallanák meg a jó válaszomat, kicsit kritikusabbak lennének azokkal a dolgokkal szemben, amiket szubjektíven kell megítélni. És minden félévben amikor új oktatóim vannak, 1-2 ilyen eset van sajnos... Sőt, volt olyan aki megjegyzéseket tett rám, utána elmondta nekem félév végén gyak vizsgán hogy büszke rám hogy ilyen sokat fejlődtem (pedig csak "nőttem" a szemében, mert idővel megismert).
Sokszor észreveszem egy új társaságban is ha bemutatnak, hogy a pasik közül van aki ösztönösen elzárkózik tőlem, nem szívesen beszélget (pedig semmi olyat nem akarok, párom van).
Rendszeresen edzek, de ha új fajta csoportos órára megyek automatikusan kezdőnek néznek, féltenek számomra rutin gyakorlatoktól, hiába mondom hogy megy (pl jumpboxra ugrás), sőt van aki meg sem kérdezi hogy hol tartok vagy mi megy, csak elkezd kétbitesen magyarázni meg könnyítgeni a feladatokat. Ezzel nyilván visszahúzzák a fejlődésemet, emiatt szeretek inkább egyedül edzeni, pedig tök jó lenne a társaság.
Számtalan példával tudnám még alátámasztani, de szerintem értitek. "Le kéne fogyni" jellegű tanácsokat nem szeretnék kapni, ez inkább ilyen tapasztalatmegosztós kérdés lenne, vagy ha van olyan tanács ami kövéren is hasznos, ne habozzatok megosztani
Kérdező, én voltam a helyzetekben és sajnos ez így van.
Kigúnyoltak, bántottak szóban és fizikailag is. Osztálytársak, barátok, idegenek és még a családom is.
Pasik szóba sem álltak velem. Egyszer mentem egy szórakozó helyre kb még be sem jutottam, oda jött hozzám egy srác és akkorát lökött rajtam, h három emberen estem át. Kizavart, h undorító vagyok ronda és takarodjak onnan.
Évekig ezt hallgattam, h ronda vagyok és bottal sem piszkálnának meg.
Nem hívtak sehová, nem mozdultak ki otthonról, mert szégyelltem magam.
Most már sikerült lefogynom és érdekes hirtelen bejövök a pasiknak.
De a túlsúlyos emberekkel rohadt undorítóan bánnak.
A túlsúlyos embereket sehol sem kedvelik, vagy ha igen az csak látszat, mert nem akarják megbántani.
Egyszerűen unszimpatikus, ronda kinézete van és aki barátkozik vele azt is kiröhögik a társai.
Én sem barátkoznék soha túlsúlyossal.
Nem lehet velük mit kezdeni. Sehová nem akarnak menni, se túrázni, se bicajozni, se városba kóborolni, állandóan éhesek és csak zabálnának egész nap az internet előtt.
Nagyon tapadósak, csak azért erőltetik a barátságot, hogy csak legyen valakijük.
Jah és többségük elég beképzelt és morcos, de szerintem azért, mert haragszanak az egész világra, mert képtelenek kitörni a hústömegből és irigykednek a jól kinézetűekre.
Én ezeket tapasztaltam.
3#
Te egy hülye barom vagy!
Én úgy voltam túlsúlyos, h sportoltam. Jártam kirándulni, biciklizni, kosárlabdázni és mellesleg thai boxoltam is.
Voltak barátaim, akik így is szerették és jártam velük koncertre.
Szerintem veled van a probléma, nem is kicsi.
4
Persze, persze, azért is vagy morcos és felháborodott, mert még mindig túlsúlyos vagy és ez megviseli az önbecsülésedet.
Megint beigazolódott a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!