Más is úgy érzi, hogy a koronavírus óta valahogy gyorsabban telik az idő?
A covid ism de fel is gyorsult a világ, plusz megy a harácsolás minden téren, ami miatt mindenki szresszes és egy őrült mókuskerékben fut. Ettől persze még stresszesebbek leszünk, ördögi kör.
Ilyen fiatalon nem ezt kéne megélned. Próbalj meg tudatosan lassítani a tempón, ne stresszelj olyanon, ami csak később esedékes. Relax!
Tudom, nem segít rajtad, kérdező, ez valami sokat, de ugyanígy éreztem, mikor a 20-at töltöttem. Vége a tiniéveknek, közelít a 30, meg, hogy milyen ronda szám a 20 :D De igazából ez csak egy szám. Senki nem várja el, hogy egyik napról a másikra felnőj, és próbálj ne túlagyalni mindent. Egyszerre egy problémára fókuszálj, és semmiképp ne hasonlítgasd magad másokhoz, a veled egykorúakhoz sem.
Az viszont nálam is nagyon jelen van, hogy Covid óta tisztára olyan, mintha 2x olyan gyorsan telne az idő, mint előtte. Szinte félelmetes belegondolni, hogy már ennyi idő telt el azóta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!