Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is úgy érzi, hogy a...

Más is úgy érzi, hogy a koronavírus óta valahogy gyorsabban telik az idő?

Figyelt kérdés
Nekem ez sajnos nagyon érezhető, el sem hiszem, hogy szinte "tegnap" még csak 15 éves voltam, most meg pár hónap múlva töltöm a 20-at. És ez nagyon elszomorít, mert tökre nem érzem magam annyinak. :(( Olyan, mintha nem is éltem volna meg ezeket az éveket. (Mondjuk velem sajnos a koronavírus mellett más nagyon rossz dolog is történt az időszak alatt, ami miatt szerintem depressziós lettem, és most ez sem segít rajta.) Ha így megy tovább, két pillanat és 30 vagyok, gyereket kéne szülni, házasodni kéne stb., én meg egyáltalán nem érzem magamat ezekre készen. Én meg még azt sem döntöttem el, hogy mit szeretnék továbbtanulni. :((
ma 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A covid ism de fel is gyorsult a világ, plusz megy a harácsolás minden téren, ami miatt mindenki szresszes és egy őrült mókuskerékben fut. Ettől persze még stresszesebbek leszünk, ördögi kör.

Ilyen fiatalon nem ezt kéne megélned. Próbalj meg tudatosan lassítani a tempón, ne stresszelj olyanon, ami csak később esedékes. Relax!

ma 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
2008 óta a kínai Három-Szurdok-gát tározótójában lévő vízmennyiség hatásaként 0,06 mikromásodperccel lett hosszabb egy földi nap. Azaz 1,89 másodperccel hosszabb egy év 🧐
ma 20:07
 3/4 anonim válasza:
100%
Igen. Például már 5 éve diagnosztizálták a kovidot
ma 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, nem segít rajtad, kérdező, ez valami sokat, de ugyanígy éreztem, mikor a 20-at töltöttem. Vége a tiniéveknek, közelít a 30, meg, hogy milyen ronda szám a 20 :D De igazából ez csak egy szám. Senki nem várja el, hogy egyik napról a másikra felnőj, és próbálj ne túlagyalni mindent. Egyszerre egy problémára fókuszálj, és semmiképp ne hasonlítgasd magad másokhoz, a veled egykorúakhoz sem.

Az viszont nálam is nagyon jelen van, hogy Covid óta tisztára olyan, mintha 2x olyan gyorsan telne az idő, mint előtte. Szinte félelmetes belegondolni, hogy már ennyi idő telt el azóta..

ma 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!