Minek köszönhető, hogy magas lány lettem, ha a családunkban senki sem igazán magas, még a nagyszülők sem?
Nem kételkedek, hogy a szüleimé lennék, mert arcra tiszta apukám vagyok, megtévesztésig anyukám szemszínével. Meg amúgy sem feltételeztem soha ilyet. Inkább csak az érdekel, hogy mi miatt nőhet valaki magasabbra (látványosan), mint az elődei?
Apukám 175 centiméter, anyukám 168, én nőként 179. Nem sokkal vagyok magasabb, mint apukám, de apukám férfiba alacsonyabb/átlagos, míg én nőben magasnak számítok. Az ő oldalán az összes nő 160 körül van, a húgom is (16 éves, már nem lesz nagyobb). Anyukám oldalán sincs nálam magasabb ember. Sem férfi, sem nő. A férfiak 170-180 között vannak, a nők picik, anyukám is magas hozzájuk képest. Mindkét nagymamám picurka, lehet már a kor miatt is, de 150 centi körül lehetnek.
Én meg 173 vagyok (n) és én vagyok a legmagasabb a családban. A 16-20 éves fiú/férfi unokatesóim sem magasabbak. 😀
Sosem tettem fel ilyen kérdést, hogy miért van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!