Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minek köszönhető, hogy magas...

Minek köszönhető, hogy magas lány lettem, ha a családunkban senki sem igazán magas, még a nagyszülők sem?

Figyelt kérdés

Nem kételkedek, hogy a szüleimé lennék, mert arcra tiszta apukám vagyok, megtévesztésig anyukám szemszínével. Meg amúgy sem feltételeztem soha ilyet. Inkább csak az érdekel, hogy mi miatt nőhet valaki magasabbra (látványosan), mint az elődei?

Apukám 175 centiméter, anyukám 168, én nőként 179. Nem sokkal vagyok magasabb, mint apukám, de apukám férfiba alacsonyabb/átlagos, míg én nőben magasnak számítok. Az ő oldalán az összes nő 160 körül van, a húgom is (16 éves, már nem lesz nagyobb). Anyukám oldalán sincs nálam magasabb ember. Sem férfi, sem nő. A férfiak 170-180 között vannak, a nők picik, anyukám is magas hozzájuk képest. Mindkét nagymamám picurka, lehet már a kor miatt is, de 150 centi körül lehetnek.

ma 08:14
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Általában a gyermekek mindig magasabbak a szűleiknél. A 179 cm nem extrém magas.
ma 08:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk meg mindenki magasabb nálam én csak 163 cm lettem.
ma 08:28
 3/9 anonim ***** válasza:
21%

Én meg 173 vagyok (n) és én vagyok a legmagasabb a családban. A 16-20 éves fiú/férfi unokatesóim sem magasabbak. 😀

Sosem tettem fel ilyen kérdést, hogy miért van ez.

ma 08:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az is benne lehet, hogy idősödnek a szüleid és "mennek össze". Nekem is tök kicsi lett anyukám és oké, hogy mindig magasabb voltam nála, nade nem ennyivel. :)
ma 09:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként fiatal szüleim vannak, anyukám 42 éves, apukám 44. Meg ők fiatalabb korukban mérték magukat utoljára, a számokat onnan tudom. :D
ma 09:13
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 Akkor mégsem az összemenés miatt. Még. :)
ma 09:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én családomban én vagyok a legmagasabb 171 cm-rel (nő). Anyukám 153, Apám 165, a tesóm 160, nagyszülők szintén hasonló magasságokkal. Volt viszont Apámnak egy húga, akire arcra is nagyon hasonlítok és Ő magas volt, a maga korában - 1934-ben született - kifejezetten langaléta.
ma 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Hat ez pech
ma 09:53
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 Szeretek magas lenni😝
ma 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!