Ha a Nők 90 %-s magas férfit keres,akkor mi ez a vakerolás hogy nem ez számít ha mondjuk én leírom magamról hogy 196 centis vagyok? Akkor mégis mi számít,ha közben ez az első támpont leginkább? Mert ez most már nekem magas egy kicsit.
1. Ez csak egy hülye incel vélekedés, hogy a nőknek a magas férfiak kellenek csak.
2. Ezen kívül hiába vagy akármilyen magas, ha egyébként tök buta vagy unszimpatikus vagy.
3. A nőknek föleg nem CSAK magas férfi kell, hanem értelmes, megbízható, aranyos, stb valaki.
De most mit jelent a magas??
Szerintem olyat keresnek akik azért picit magasabb náluk, mivel az a szokásos, hogy egy férfi általában magasabb mint egy nő. Van fordítva csak abból kevesebb példa van. Én 162cm vagyok, a párom 177cm. Teljesen jó és megfelel nekem. Nekem pl az gondot okozna, ha olyan magas lenne hogy nem érem el az ajkát. De ha csak 170cm lenne akkor is teljesen megfelelne nekem.
4-s.
A magas férfi 190-től kezdődik, a 190 alatt az átlagos vagyis nem számít magasnak.
Drága kérdező!
Feltettél egy kérdést, ami MINDENKINEK szól, tehát az én véleményemet is kérdezted. 😉
Minek teszel fel kérdést, ha nem tudod elviselni a neked nem tetszőt?
Én linkkel igazoltam állításomat. Most te is linkkel igazold, hogy szerinted az extrém magam 220-250 cm között van. Az, hogy szerinted mi az extrém magas, az csak a te egyéni véleményed, ami a valóságban nagy valószínűséggel nem létezik. Csak valami nagyot akarsz mondani, hogy hú..mert te aztán egy okos valaki vagy. Attól, hogy magas vagy, még az értelmi szinted pont az ellenkezője. 😉
A válaszaid alapján elég bunkó, kötekedö valaki van, csak a saját véleményedet tudod elfogadni, ez böven kompenzálja a magasságodat.
Nekem nöként szóba sem jöhetnél a negatív emberi oldal miatt. (És ez csak pár válasz volt eddig, a valóságban garantáltan még ellenszenvesebb vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!