Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha a Nők 90 %-s magas férfit...

Ha a Nők 90 %-s magas férfit keres,akkor mi ez a vakerolás hogy nem ez számít ha mondjuk én leírom magamról hogy 196 centis vagyok? Akkor mégis mi számít,ha közben ez az első támpont leginkább? Mert ez most már nekem magas egy kicsit.

Figyelt kérdés
okt. 22. 15:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10-s.

Nagyot csalódnál,mert pont az ellenkezője vagyok annak ahogy itt írogatok,.

Csak nem szeretem ha kikezdenek,mert a jellemem nem tolerálja.

okt. 23. 13:38
 12/16 anonim ***** válasza:
67%

"Csak nem szeretem ha kikezdenek,mert a jellemem nem tolerálja."

Akkor gyenge jellem vagy, ha egy kis kritikát se bírsz elviselni, és máris úgy kikelsz magadból, hogy egy nőt lek..rvázol. Remélem nem csodálkozol ezek után, ha tényleg nem fogsz egy normális nőnek se kellenni.

Egyébként pedig a nők nem 2 fejjel magasabb pasit keresnek. Remélem minimum 180 centis nőknél próbálkozol. Én, aki 159 centis vagyok, nem jönnék össze ennyire magas pasival. Párom 172 centi és számomra tökéletes ez a magasság.

okt. 23. 14:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem a magasság kifejezetten negatív, mivel alacsony nö vagyok, a 175 fölöttiek félelmet keltenek bennem csak a magasságukkal.
okt. 23. 15:01
 14/16 A kérdező kommentje:

12-s.

Pont hogy a 150-160 cm Nőknek tetszek általában,és a 180 cm Nőknek már túl magas vagyok sajnos.

Volt egy 182 cm közeli ismerős csaj egy korosztálybeli velem,és neki is magas voltam,csakis olyan magas akart magának mint saját maga.

És olyat is talált.

De egyébként én is látom hogy félelmet keltek a legtöbb Nőben ezzel a magasságommal.

okt. 23. 15:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdés, milyen kontextusban beszélsz a magasságodról és hogyan. Társkeresőn pl. tök normális, hogy vki ezt leírja, de emiatt nem is szoktak senkit fikázni, hogy "de méééé írtad oda le", sőt a modernebb társkeresőkön konkrétan kitölthető mező.
okt. 25. 12:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Hiába írod le hogy 196 vagy ha az első találkozáskor látszik hogy inkább 169 lehetsz. Legfeljebb arra hivatkozol hogy más testméreted 19,6 cm, de azt az első randin még nem tudod bemutatni.
okt. 27. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!