Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tennetek tul magatokat...

Hogy tennetek tul magatokat ekkora buntetesen?

Figyelt kérdés
Kijöttem Hollandiába dolgozni, 6 honap utan kaptam egy ceges autot. Miota megkaptam a kocsit minden nap atjarok a szomszed telepulesbe ami 8km innen mert ott van spar szeru bolt. Azonban egy sebessegmero kamera amirol nem tudtam mert nem is jelezte a telefonos alkalmazas folyamat bemert ahanyszor csak atmentem es utolag 3 hetre ra kaptam 6Db 60 euros ticketet. Minden alkalommal csak 5-el mentem tobbel. (80 helyett 85). Itt heti szinten kapok fizetest most a 600 euro helyett csak 340et fogok kapni. El is ment minden motivaciom a munkatol. Nekem nagyon fontos a penz , nagyon sporolos is vagyok de most amiken sporoltam miota itt vagyok kb ra is megy erre. Nagyon rosszul erint, hogy nyugtatnatok magatokat ilyen helyzetben?

#büntetés #speed ticket
dec. 10. 15:43
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Átlagba számoltam volt ahol 90el mentem és 70 euronyi buntetest kaptam. Atlagba kb 60 jon ki
dec. 10. 19:57
 22/25 anonim ***** válasza:

Az úgy már más. Gratula! :)

Hollandia az nem Magyarország, ahol az 50 az 65 és hasonlók.

dec. 10. 20:02
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha Hollandiában nem találsz valamit, amivel túlteheted magad ilyesmiken, meg is érdemled.
dec. 10. 23:07
 24/25 anonim ***** válasza:
@23 😀😀😀
dec. 11. 08:29
 25/25 anonim ***** válasza:

Miért is kell 5-tel többel menni? Hová sietsz?

Örülj neki, hogy nem Svájcban élsz, itt nem 60, de 200 chf lenne a bünti és ha sorozatosan lépnéd túl a sebességhatárt, már jogsid sem lenne ;)

dec. 12. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!