Hogy tennetek tul magatokat ekkora buntetesen?
Figyelt kérdés
Kijöttem Hollandiába dolgozni, 6 honap utan kaptam egy ceges autot. Miota megkaptam a kocsit minden nap atjarok a szomszed telepulesbe ami 8km innen mert ott van spar szeru bolt. Azonban egy sebessegmero kamera amirol nem tudtam mert nem is jelezte a telefonos alkalmazas folyamat bemert ahanyszor csak atmentem es utolag 3 hetre ra kaptam 6Db 60 euros ticketet. Minden alkalommal csak 5-el mentem tobbel. (80 helyett 85). Itt heti szinten kapok fizetest most a 600 euro helyett csak 340et fogok kapni. El is ment minden motivaciom a munkatol. Nekem nagyon fontos a penz , nagyon sporolos is vagyok de most amiken sporoltam miota itt vagyok kb ra is megy erre. Nagyon rosszul erint, hogy nyugtatnatok magatokat ilyen helyzetben?#büntetés #speed ticket
dec. 10. 15:43
11/25 anonim válasza:
Ne gondold, hogy a cég nem értesül, hogy a céges kocsival szedsz össze büntetést. Az meg, hogy te mit hiszel, az egy dolog, a holland törvények szerint meg büntetendő gyorshajtás. Romában, mint a romaiak.
12/25 anonim válasza:
Miért rinyálsz, ha heti 600-at kapsz?
Ez tanulópénz most neked.
De biztos vagy te abban, hogy 85-tel mentél?
Ott is van ám egy hibahatár vagy minek is nevezik azt.
Mennyivel mentél korrekcióval (asszem 3km/h) ill. anélkül?
Ill. hogy jött ki a €60?
Ez az összeg sehol se szerepel. A €9-os adminisztrációs költséggel együtt se jön ki.
Voltak/vannak a szóban forgó szakaszok munkálatok?
Autópályán volt? Vagy csak simán 2 város közötti 80km/h-s úton?
Ui.: Olyan, hogy 'ticket', nincs a magyar nyelvben. Azt ne mondd, hogy már elfelejtettél magyarul! 😀
13/25 anonim válasza:
A holland belügyminisztérium oldalán van egy kalkulátor. Ott meg tudod nézni, hogy mennyi az annyi.
14/25 anonim válasza:
@14 Ott is vannak ám mobil trafipaxok.... néha olyan módon elrejtve, hogy arról senki se tudja, hogy ott bizony trafi lehet, mert álcázva van.
15/25 anonim válasza:
Több verziót kipróbáltam a fent említett kalkulátorban... a legrosszabb verziót is... sehogy se adja ki. Ha 85-tel mentél valóban, akkor nem kellett volna büntit kapnod. Úgyhogy szinte tuti, hogy nem annyival mentél és/vagy nem vettél észre és figyelembe bizonyos korlátozó táblákat.
16/25 anonim válasza:
Kampányt indítasz ne hajtsatok feleslegesen lúzerek mert úgy jártok mint én címmel. De tényleg miét kell feszegetni a határokat? Szerezz be máshonnan adrenalint és másokat is erre buzdíts ezentúl.
19/25 anonim válasza:
Sőt, nem is €49, hanem €40, hisz benne van az adminisztrációs költség. Tehát minden bünti ilyen, akkor is max. €240 az össz tanulópenzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!