Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tennetek tul magatokat...

Hogy tennetek tul magatokat ekkora buntetesen?

Figyelt kérdés
Kijöttem Hollandiába dolgozni, 6 honap utan kaptam egy ceges autot. Miota megkaptam a kocsit minden nap atjarok a szomszed telepulesbe ami 8km innen mert ott van spar szeru bolt. Azonban egy sebessegmero kamera amirol nem tudtam mert nem is jelezte a telefonos alkalmazas folyamat bemert ahanyszor csak atmentem es utolag 3 hetre ra kaptam 6Db 60 euros ticketet. Minden alkalommal csak 5-el mentem tobbel. (80 helyett 85). Itt heti szinten kapok fizetest most a 600 euro helyett csak 340et fogok kapni. El is ment minden motivaciom a munkatol. Nekem nagyon fontos a penz , nagyon sporolos is vagyok de most amiken sporoltam miota itt vagyok kb ra is megy erre. Nagyon rosszul erint, hogy nyugtatnatok magatokat ilyen helyzetben?

#büntetés #speed ticket
dec. 10. 15:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%
Ne gondold, hogy a cég nem értesül, hogy a céges kocsival szedsz össze büntetést. Az meg, hogy te mit hiszel, az egy dolog, a holland törvények szerint meg büntetendő gyorshajtás. Romában, mint a romaiak.
dec. 10. 16:41
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért rinyálsz, ha heti 600-at kapsz?

Ez tanulópénz most neked.

De biztos vagy te abban, hogy 85-tel mentél?

Ott is van ám egy hibahatár vagy minek is nevezik azt.

Mennyivel mentél korrekcióval (asszem 3km/h) ill. anélkül?

Ill. hogy jött ki a €60?

Ez az összeg sehol se szerepel. A €9-os adminisztrációs költséggel együtt se jön ki.

[link]

Voltak/vannak a szóban forgó szakaszok munkálatok?

Autópályán volt? Vagy csak simán 2 város közötti 80km/h-s úton?

Ui.: Olyan, hogy 'ticket', nincs a magyar nyelvben. Azt ne mondd, hogy már elfelejtettél magyarul! 😀

dec. 10. 16:53
 13/25 anonim ***** válasza:

A holland belügyminisztérium oldalán van egy kalkulátor. Ott meg tudod nézni, hogy mennyi az annyi.

[link]

dec. 10. 16:54
 14/25 anonim ***** válasza:
@14 Ott is vannak ám mobil trafipaxok.... néha olyan módon elrejtve, hogy arról senki se tudja, hogy ott bizony trafi lehet, mert álcázva van.
dec. 10. 16:56
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Több verziót kipróbáltam a fent említett kalkulátorban... a legrosszabb verziót is... sehogy se adja ki. Ha 85-tel mentél valóban, akkor nem kellett volna büntit kapnod. Úgyhogy szinte tuti, hogy nem annyival mentél és/vagy nem vettél észre és figyelembe bizonyos korlátozó táblákat.
dec. 10. 16:59
 16/25 anonim ***** válasza:
Kampányt indítasz ne hajtsatok feleslegesen lúzerek mert úgy jártok mint én címmel. De tényleg miét kell feszegetni a határokat? Szerezz be máshonnan adrenalint és másokat is erre buzdíts ezentúl.
dec. 10. 17:34
 17/25 A kérdező kommentje:

[link]

itt egy screenshot róla. 2 telepules kozotti uton

dec. 10. 18:02
 18/25 anonim ***** válasza:
Tehár 87 az a 85 és €49 az a €60.
dec. 10. 18:11
 19/25 anonim ***** válasza:
Sőt, nem is €49, hanem €40, hisz benne van az adminisztrációs költség. Tehát minden bünti ilyen, akkor is max. €240 az össz tanulópenzed.
dec. 10. 18:18
 20/25 anonim ***** válasza:
Honnan vetted a €60-t?
dec. 10. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!