Csak én utálok pénzzel tartozni másoknak?
Figyelt kérdés
Tartozom 100000 forinttal egy szolgáltatás miatt. Ma akartam kifizetni az illetőnek, nem találtunk jó időpontot, azt mondta majd következő hétvégén akkor, mert addig nem lesz itthon. Nagyon szégyenben érzem magam, ha tartozom, nagyon rossz érzés, alig várom, hogy kifizessem. Más is van így ezzel?dec. 9. 15:04
2/19 anonim válasza:
Nem! Te ki akartad fizetni, az illeto szolt, mikor. Nem arrol van szo, hogy ki akarsz bujni a kotelesseged alol... Problem solved. ;-)
3/19 A kérdező kommentje:
#1 Én se. De ő nem akarja, hogy utaljak. Csak cash kell neki, ezért húzódik, mert nem tudtuk összehozni.
dec. 9. 15:12
4/19 anonim válasza:
Én is utálok tartozni, mielőbb vissza szoktam fizetni. A te esetedben nyugi, ha olyan sürgősen kéne neki az az összeg, nem várna jövő hétig.
5/19 anonim válasza:
Te a jó fajtából való vagy. Sokan megadni utálják a kölcsönt, nem is teszik.
6/19 A kérdező kommentje:
Csak attól rettegek, mivel nem volt jó számomra az időpont, azt gondolja, hogy én is egy pénzt meg nem adó alak vagyok. De a semmiből rám írt, hogy tudunk-e 15 perc múlva találkozni? Én otthon sem voltam, készpénzem sem volt bekészítve. Mondtam, hogy utalom. Azt mondta ne, akkor majd jövő hétvégén.
dec. 9. 15:37
7/19 anonim válasza:
Kerdezo! Nem kell! Te akartal azonnal utalni, neki nem surgos. Ez eleg is. Nem fogja azt hinni, hogy nem akarod megadni neki.
9/19 anonim válasza:
Nemfizettél egy ku**vának és megtalált a stricije?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!