Akik spermadonorok, nektek nincs egy fura érzésetek, hogy lehet a világon valakinek az apja vagytok?
Eleve le kell mondaniuk minden jogukról. Cserébe fizetséget nem kapnak, csak útiköltség, kieső munka díja.
8 hónap alatt, míg a teljes körű kivizsgálás folyik, van ideje hozzászokni a gondolathoz, hogy soha nem fogja megismerni a gyerekeit.
Feltéve, ha nem konkrét nemzés céljából adja, pl. a testvérének, hogy annak a feleségének ültessék be.
Női donorok is vannak, a női sejtet csak családon belül lehet átadni.
“ A spermadonáció során a donornak nincs joga megismerni a gyermekét, és az intézetnek kötelessége fenntartani ezt az anonimitást.
Arra van lehetőség, hogy a spermadonor-szolgáltatást igénybe vevő páciens egy visszaazonosításra teljesen alkalmatlan kódszámot elkérjen, amit később megmutathat a gyermekének.
Az internet lehetőségével élve így a féltestvérek felkutathatják egymást.”
Például, hogy tudtuk nélkül nehogy vérfertőzést kövessenek el
en egyszer tettem fel kerdest spermadonorsagrol, erre elkezdtek nagy valoszinuseggel most nem akarok szexista lenni de elkezdtek hogy milyen ronda lehetek, meg spermabank az nem csak ugy van, meg valami, hogy egy gyereket fel kell nevelni es nem csak azert van hogy "te csinalj egyet". Megis mennek nok oda... erdekes.. mindegy kitertem. Csak egy velemeny, hogy ne nagyon beszelj nokkel szerintem errol, plane itt. Nem biztos nok voltak, de olyan fix, hogy ok irtak, mert olyan volt a stilus is, hogy az borzaszto.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1285..
Ez volt a kerdesem. Termeszetesen akik engem lejarattak kemeny modon fel lettek szavazva, meg minden, egy normalis komment volt talan ha jol emlekszem.
Nekem feltetlen nem lenne amugy fura erzesem, ha mar nem tudok itt "nyitni" akkor hol kene, ha szeretnem tovabb vinni a genetikam? Ez meg az en dontesem, es nem hiaba vannak spermadonor bank. Gondolj bele ha valaki rakos de reproduktiv kepes (meg), akkor mit tegyen. Senki nem jon ossze vele, de tud. Es lehet mondani egy csomo ilyet. Es az a fajta rak nem orokletes, van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!