Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ügyfélkapu + helyett DÁP...

Ügyfélkapu + helyett DÁP digitális állampolgárság?

Figyelt kérdés
Nem fontos ügyfélkapu + igényenelnem, ha letöltöm az appot elég az? Ugyanazokat a dolgokat eltudom ott is intézni?

dec. 7. 13:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még nagyon gyerekcipőben van ahhoz hogy ki tudja váltani teljesen.

Nekem már kb ott fennakadt a regisztráció hogy vissza tasítja a chipes személyimet, mert csak 2021.06. hó után kiállítottal lehet telefonon regisztrálni érintéssel, ezt meg 2021 első felébe állították ki. Vicc kategória.

dec. 7. 14:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A DAP alkalmazás egy undorító használhatatlan szar. Már maga a regisztráció folyamata katasztrofális..

Aktiváltad a személyit az eszemélyi appban a 1818-as belügyminisztériumi kártyáddal?

dec. 7. 16:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs aktiválva erről nem is tudta hogy létezik.

De itt megint falakba ütközök, mert a felírt megváltoztatott pinkódomat amire az aktiváláskor beállítottam nem fogadja el hibásnak dobja vissza ez a koporsószög rákoskutya app .

dec. 8. 08:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag leszedsz egy APPOT amiben aktiválod a személyit a Belügyes kártyáddal amin van egy 5 jegyű pin kód, hogy megadhass egy 6 jegyűt az appban, majd visszalépsz a DAP-ba, ahol megadsz belépéshez egy pin kódot és megadsz regisztrációnál egy pin kódot, na ez lesz az amit a másik appban csináltál.
dec. 8. 08:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez megtörtént bár szerintem nem okosappba, mert akkor lehet még nem is volt, hanem asztali gépen egy webes alkalmazáson.

De a hiba még ugyan úgy fennáll, kiírja a DÁP hogy csak 2021.06.hó után kibocsátott sz.igazolvánnyal lehet regisztrálni.

dec. 8. 09:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szimplán vicc az egész... marad akkor az ügyfélkapu+ számodra.. vagy "elhagyod a személyid".
dec. 8. 10:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha az eszemélyi appba megyek, ott regisztrációnál csak 6 jegyű pinkódot enged megadni.
dec. 8. 10:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy most újabb hibaüzenetet sikerült előgenerálnom amit eddig nem láttam, ami szerint "az eszemélyimen tárolt referenciatanúsítvány(CVCA) frissítése szükséges, ami elvégezhető a kormányablakban vagy otthoni kártyaolvasó(mert az ugye minden háztartásban van) és az app segítségével.

Vicc bmeg vicc..

dec. 8. 10:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Jaja :D

Reiner SCT kell hozzá ami 15-20 ezer Forint.

Nekem van hozzáférésem ezekhez munkahelyen, de egyetértek.. kész vicc az egész.

Azt már meg sem említem, hogy egy eszköz egy regisztráció. Nincs kilépés meg belépés. Ha nincs NFC az eszközben nem kompatibilis... ha nem tudsz mondjuk csak kormányablakba regisztrálni és esetleg cserélned kell telefont akkor mehetsz be újra, mert átvinni ugye nem lehet.

dec. 8. 10:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor inkább elengedem. Jó lesz nekem az autentikátor kódot bepötyögni az ügyfélkapun....
dec. 8. 11:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!