Ügyfélkapu + helyett DÁP digitális állampolgárság?
Szerintem még nagyon gyerekcipőben van ahhoz hogy ki tudja váltani teljesen.
Nekem már kb ott fennakadt a regisztráció hogy vissza tasítja a chipes személyimet, mert csak 2021.06. hó után kiállítottal lehet telefonon regisztrálni érintéssel, ezt meg 2021 első felébe állították ki. Vicc kategória.
A DAP alkalmazás egy undorító használhatatlan szar. Már maga a regisztráció folyamata katasztrofális..
Aktiváltad a személyit az eszemélyi appban a 1818-as belügyminisztériumi kártyáddal?
Nincs aktiválva erről nem is tudta hogy létezik.
De itt megint falakba ütközök, mert a felírt megváltoztatott pinkódomat amire az aktiváláskor beállítottam nem fogadja el hibásnak dobja vissza ez a koporsószög rákoskutya app .
Ez megtörtént bár szerintem nem okosappba, mert akkor lehet még nem is volt, hanem asztali gépen egy webes alkalmazáson.
De a hiba még ugyan úgy fennáll, kiírja a DÁP hogy csak 2021.06.hó után kibocsátott sz.igazolvánnyal lehet regisztrálni.
Amúgy most újabb hibaüzenetet sikerült előgenerálnom amit eddig nem láttam, ami szerint "az eszemélyimen tárolt referenciatanúsítvány(CVCA) frissítése szükséges, ami elvégezhető a kormányablakban vagy otthoni kártyaolvasó(mert az ugye minden háztartásban van) és az app segítségével.
Vicc bmeg vicc..
Jaja :D
Reiner SCT kell hozzá ami 15-20 ezer Forint.
Nekem van hozzáférésem ezekhez munkahelyen, de egyetértek.. kész vicc az egész.
Azt már meg sem említem, hogy egy eszköz egy regisztráció. Nincs kilépés meg belépés. Ha nincs NFC az eszközben nem kompatibilis... ha nem tudsz mondjuk csak kormányablakba regisztrálni és esetleg cserélned kell telefont akkor mehetsz be újra, mert átvinni ugye nem lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!