Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg az emberekke...

Hogy értessem meg az emberekkel hogy ne küldözgessék a hülyeségeiket ?

Figyelt kérdés
Állandóan instán, tiktokon, messengeren haverok, szülők, ismerősök küldik a videókat meg minden baromságot. És elvárják hogy megnézzem mindet és reagáljak. Elején még oké, utána elmagyaráztam hogy nézze de ne küldje mert megtudom én is nézni magomtól ami engem érdekel. De hiába. Utána csak leláttamoztam de akkor is küldik meg hogy megnéztem e, stb. Na egyszer egy haverom egy este küldött vagy 30-at tiktokon, reggel düh rohamot kaptam és örjöngtem vele tekefonon és megmondtam hogy megne lássam mert szétverem a fejét. Hogy tudnám kulturált módon megértetni az emberekkel hogy hagyjanak ezekkel ? Erre megy el a fél nap hogy más baromságát nézem.
dec. 7. 09:49
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Ne nézd, ne reagálj ilyen üzenetekre. Én ezt csinálom , nekem bevált
dec. 7. 09:57
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Miért van instád, tiktokod? A messengert még értem...

Komolyan. Miért van? Mire használod? Okoz bármi örömöt, vagy csak a bosszúság van vele? Kimaradsz valamiből? Vagy csak félsz attól, hogy kimaradsz valamiből?

Amúgy meg blokkolod és kész.

dec. 7. 10:09
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
Nincs se instám se tiktokom(tudom furán hangzik). De a messengeren is csak pár arra érdemes emberrel beszélgetek. (De lehet, hogy csak az én elb.szott értékrendemmel van baj).
dec. 7. 10:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Küld el majkától a most már elég lesz c. számot!
dec. 7. 10:29
 5/9 anonim ***** válasza:
55%

"düh rohamot kaptam és örjöngtem vele tekefonon és megmondtam hogy megne lássam mert szétverem a fejét."

Van probléma, nem is kevés. De amúgy meg ignoráld. Ne nézd meg.

dec. 7. 10:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Napi egy óra rendelkezésre állás, - fennmaradó időben tiltással.
dec. 7. 10:52
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

"düh rohamot kaptam és örjöngtem vele tekefonon és megmondtam hogy megne lássam mert szétverem a fejét"

Egy indulatkezelő terápiára nem ártana ellátogatnod. Ezt 1x tényleg meg fogod tenni, de nem hinném, hogy börtönbe akarnál kerülni. Szóval ezzel valamit sürgősen kezdened kéne.

dec. 7. 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:
69%

Te beteg vagy...

Simán ignorálod és kész. Majd leszoknak róla, ha nem reagálsz

dec. 7. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem szoknak le, jelzem, es nem feltetlenul akar mindenki veget vetni a csaladi kapcsolatainak akar.

Sotet kod van a masik felnel. Gyakran okos emberek sem fogjak fel, hogy az internet mindenki szamara adott, es mindenki kepes hozzaferni ahhoz, ami erdekli. Ahogy nem olvasnak el a Karamazov testvereket, csak mert az orruk ala nyomom, igy se akarom en latni a szaraikat. Marmint ami nem az oveke, mert az meg szemelyes legalabb, csak omlik az interneten.

Sajat tapasztalatom, hogy ignoralast nem veszik, oszinte kifejtest sertodes kiheverese utan elfelejtik. Nemitok, ignoralok, megis osszerandulok, es aztan meg buntudatom is lesz. Nyomorultak kommunikalni probaltak a maguk bena modjan.

Elbaszodnak az emberek es a kapcsolatok, ennyi.

dec. 7. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!