Ma reggel arra keltem, hogy a legjobb barátom letiltott, foglalkozzak vele ezek után?
Ma reggel arra keltem, hogy az 5 éve legjobb barátom letiltott, mert elvileg a pasija nézi a telefonját, és féltékeny, hogy rajta kívül még beszél sráccal, ezért ma reggel arra keltem, hogy írt egy hosszú üzenetet, amelyben taglalja, hogy miért lettem tiltva, és válaszolni már nem tudtam rá.
Foglalkozzak a lánnyal ezek után? Annak ellenére is megtette ezt, hogy, többször bántalmazta ez a csávó. Nyilván fáj ez a dolog, de érdemes ezzel foglalkoznom?
Én 21 éves vagyok, ő 20. Sosem volt köztünk barátságnál semmi több. Nem jövünk be egymásnak.
Sajnálom. Velem is történt hasonló.
7 évig voltunk legjobb barátok, majd kikezdett velem(különböző neműek vagyunk). Ez folytatódott egy ideig, majd egy közös haverral megüzente, hogy talált jobbat, és tiltott. Semmire nem kaptam választ, hogy mi miért történt. Sőt mielőtt a közös haver jött, előtte már napig a telefont sem vette fel, és vissza se írt, pedig elméletileg együtt voltunk. 7 év barátság, és részemről egy hatalmas szerelem ment kukába. De a poén a sztoriban: Névnapomon lettem kidobva, a mostani párommal pedig a névnapomon jöttünk össze. Az eset után viszont évekig depressziós voltam, és nem tudtam senkivel komoly kapcsolatot kialakítani. 100%-ban elvesztettem a bizalmamat hosszú időre. A mostani párom viszont más, és benne végre újra megbízom.
Másik eset: Legjobb barátnőm volt gimiben. Évekig még boltba is együtt mentünk kb, mert nem lakott messze. Egymás nélkül soha sehova nem mentünk. Egyik nap viszont hirtelen beteg lettem, és 1,5 hónapig suliba se mentem nagyon. Ezalatt az idő alatt mindenkit ellenem fordított, ő meg letiltott engem. Volt kb 30 közös haverunk, és azokat is ellenem fordította. Volt akit hívtam, és kinyomta, más eljátszotta, hogy téves számot hívtam, stb. Egy suliba jártunk, és utána eljárt mellettem, mintha ott se lennék. Sose vesztünk össze, mai napig nem értem az okát.
Harmadik eset: Évekkel később volt még egy legjobb barátnőm. Együtt dolgoztunk, egy helyen, együtt jártunk tanfolyamra, stb. Majd volt egy pasi, akit lekoptattam, és bosszúból ráírt legjobb barátnőmre, és összehazudott mindenfélét (barátnőm nem ismerte a pasit abszolút). Barátnőm neki hitt, egy idegennek, nem pedig nekem. Így ő is odaveszett.
És most jön a legjobb!!! Ez mostanában történt velem.
Levelezőre járok egyetemen, és úgy tudtam, hogy full jó viszonyt ápolok a nappalisokkal. Mindig megmondtam mi volt zh-n, vizsgán, és ők is nekem. Együtt buliztam velük, stb. Erre valamelyik nap fogták és kidobtak a nappalis szakcsoportból, mert én ,,lopom a jegyzetüket, és nem járok velük bulizni"...🤣🤣🤣 Bocs, munka, párkapcsolat, háztartás, tanulás mellett nem megy minden héten a diszkó már, főleg hogy nem is helyi vagyok. Az infót meg mindig cseréltük, nem pedig loptuk.
Ja, és olyan ember csinálta meg a két csapat között a balhét(Mert ez minden levelezősnek szólt), aki előtte nekem akart nyalni, azzal hogy ad kölcsön ezt is, azt is, stb. Csak én nem fogadtam el semmit. Rá pár hétre meg fordult a kocka, pedig nem is beszéltem vele(nem is találkoztunk) abszolút. 😂😂 És felnőtt emberekről beszélünk. Vicc kategória.
Ja, meg volt egy haverom. Munkát intéztem neki(30 éves, és az apja tartja el, nem hajlandó menni normális munkahelyre, stb. Pedig megtehetné. Éjjel-nappal panaszkodik, és ennyi az élet). Majd jaj, neki ez a munka nem jó, elkezdett rinyálni, engem hozott kellemetlen helyzetbe...😂 Nem baj. Aztán napi szinten hallgattam a rinyáját, hogy jaj neki mennyire rossz(az apja pénzeli 100%-ban, kocsit vett neki, tankolja neki, életében rendes munkája nem volt, stb). Elmondta napi 67-szer, hogy ő nem menne egyetemre, meg ilyenek, aztán mikor megtudta, hogy engem felvettek, akkor egyből letiltott engem.😂😂
Ez van, csicskák az ilyen emberek. Engedd el. Tudom, nehéz, de nem tudsz mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!