Ma reggel arra keltem, hogy a legjobb barátom letiltott, foglalkozzak vele ezek után?
Ma reggel arra keltem, hogy az 5 éve legjobb barátom letiltott, mert elvileg a pasija nézi a telefonját, és féltékeny, hogy rajta kívül még beszél sráccal, ezért ma reggel arra keltem, hogy írt egy hosszú üzenetet, amelyben taglalja, hogy miért lettem tiltva, és válaszolni már nem tudtam rá.
Foglalkozzak a lánnyal ezek után? Annak ellenére is megtette ezt, hogy, többször bántalmazta ez a csávó. Nyilván fáj ez a dolog, de érdemes ezzel foglalkoznom?
Én 21 éves vagyok, ő 20. Sosem volt köztünk barátságnál semmi több. Nem jövünk be egymásnak.
Úgy néz ki, neki fontosabb egy bántalmazó kapcsolat, mint a "legjobb barátja". Idézőjel azért, mert úgy néz ki, ez csak részedről volt komoly barátság. Ha ennyi miatt dob az ablakon, akkor sajnos kevesebbet érsz számára, mint az a gyökérrépa, aki bántalmazza.
Javaslom, nézz új barát után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!