Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki leráz este hogy...

Ha valaki leráz este hogy aludni megy de közben meg nem egyértelműen akkor nem akar velem beszélgetni?

Figyelt kérdés

Leráz már 10 kor és még most is ébren van pl. ilyenekre gondolok.

De aztán meg másnap vagy 1-2 napon belül rám ír. De akkor is engem idegesít.

dec. 6. 01:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy ébren van? A szomszéd szobából kiszűrődik a fény, vagy a messenger zölden jelzi? Nem írtad, és nagyon nem mindegy, mert a messenger elég sokszor jelez hülyeségeket.
dec. 6. 01:37
 2/23 A kérdező kommentje:
1# Mert aktív máshol xD Hidd el nem hülyeségeket írok és nem egy pötty miatt. Kérdésre válaszolj ha tudsz.
dec. 6. 01:52
 3/23 anonim ***** válasza:
63%

Hát nekem kicsit olyan,mintha akkor írna,amikor unatkozik és ha nincs kedve,akkor inkább az alvásra fogja

De lehet tévedek

dec. 6. 02:22
 4/23 anonim ***** válasza:
39%
Örülj neki, nekem van olyan, aki vissza sem ír egyáltalán.
dec. 6. 02:27
 5/23 anonim ***** válasza:
73%
Nem lehet mindig veled. Ahogy latom nem vagytok kapcsolatban de ha abban lennetek akkor sem lehet mindig veled. Hagyd hogy legyen sajat ideje.
dec. 6. 04:09
 6/23 anonim ***** válasza:
60%

#2:

Szóval egyfolytában azt figyelgeted, hogy mit csinál? Nem kicsit vagy pszichó.

dec. 6. 04:22
 7/23 anonim ***** válasza:
74%
Van, amikor én is elköszönök avval, hogy megyek aludni. Ami nálam és sztm sok embernél úgy van, hogy még olvasgat, filmet néz vagy pörgeti a netet...
dec. 6. 05:07
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre az a válasz, hogy eltaláltad, nem akar veled beszélgetni.
dec. 6. 05:21
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem akar veled beszélgetni. Nincs ebben semmi, az emberek elég nagy része ugyanezt csinálja. A lefekvés előtti pár órát én is magamra fordítom, filmezek, sotozatot nézek, esetleg játszok valami játékkal. Ha akkor ír rám valaki már nem válaszolok rá, majd csak másnap. Előtte szintúgy elköszönök az emberektöl ha pont beszéltem velük.
dec. 6. 08:41
 10/23 anonim ***** válasza:
33%
#7 és #9 de akkor miért azt írjátok, hogy aludni mentek, amikor ez nem is igaz? Miért nem más indokkal nem írsz? Vagy akkor ne is írj inkább semmit, mert néha tényleg idegesítő, hogy valaki elköszön hogy megy aludni, aztán meg még órákig fenn van..
dec. 6. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!