Megváltozott az online barátom, miért lehet ez?
Mindketten tinik vagyunk de ő fiatalabb nálam és én fiú ő lány.
Nyár elején ismertem meg egy közös érdeklődés miatt online módon. Az első pár napba pár szót írtunk egymásnak azt is este. Utána ilyen felszínesebb témákról beszéltünk mint például az iskola vagy hobbik.
Na aztán nyáron éjjel elég sokat beszélgettünk mert fent voltunk mint mindenki más. Utána volt egy kis félre értés és leignorált, de aztán pár hét után újra beszélgettünk ugyan úgy. Na és a lényeg hogy elég jól kijöttünk mikor beszélgettünk de mindig ő írt többet, ő mesélt én meg inkább reagáltam rá. De közel sem minden nap beszéltünk. Aztán eljött a suli és ugyan úgy írtunk egymásnak és akkor azóta minden nap beszélünk szinte(nagyon ritkán esik ki 1-2 nap). Na de aztán nem tudom hol de mintha elcsúszott volna a dolog. Nem olyan természetes az egész, nem olyan közvetlen vagy is tudom. Furának éreztem őt ezért kicsit eltávolodtunk aztán így mindketten furák vagyunk. Amikor megkérdeztem hogy miért fura nem adott rá rendes választ. Szóval most is beszélünk de olyan sablonosan vagy 1-2 szavakba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!