Star stable online-ban, hogy lehet megváltoztatni az e-mail címemet? Mi ennek a menete?
Kedves első!
Kíváncsi voltam kinek hogy ment ez végbe. Kb 1 hete írtam a supportnak erről de nem vissza igazoló e-mailt küldtek hanem ezt:
- Nagyon szívesen segítek neked megváltoztatni az email címed! Ehhez biztonsági okból szükségem lesz néhány adatra. Kérlek erősítsd meg a fizetési szolgáltató/számlaazonosító hivatkozási számát, ami 16 számjegyből áll, és PJ -vel kezdődik, amelyeket a 2022-12-17. napon "Fizess egyszer" Star Rider tagság vásárlásánál kaptad.
Ezeket az információkat megtalálod a bankszámládon, az internetbankban vagy fordulj közvetlenül-személyesen a bankhoz és kérd el tőlük a 2022-12. havi bankszámlakivonatot és csatold a levélhez, hogy ellenőrizni tudjam a fizetési tranzakciód.
Vissza nézni nem tudtam mert olyan régi számlakivonatot nem tud tárolni az internetbank. Most szaladgálhatok a bankba lekérni azt a havi számlakivonatot ami kell.
Mostanra tényleg csak ilyen módon lehet ezt megcsinálni vagy át akarnak verni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!