Általában hányszor szellentesz egy nap? :D Számoltad már?
Figyelt kérdés
dec. 5. 22:49
3/11 anonim válasza:
Szellentés helyett inkább az emberes,öblös,recsegős parasztfing jellemző rám,legszívesebben egész nap csinálnám de sajnos nem mindig sikerül.
6/11 anonim válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy mit és mennyit ettem aznap.
7/11 anonim válasza:
Teljesen átlagos vagyok, kivéve ha antibiotikumot kell szednem, attól minden bajom van, szeles vagyok, megy a hasam, állandó hányingerem van, gyenge vagyok, két méter gyaloglástól halálos veríték ver ki, össze-vissza kalimpál a szívem. :D Szóval rohadtul utálom az antibiotikumokat, és csak utolsó utáni lehetőségképp szoktam elfogadni, és mindig kérem az orvost, hogy amíg megoldható, ne azt írjon fel. xD
8/11 anonim válasza:
Nálam is nagyon függ attól, hogy mit eszek meg az adott napon. Volt már nem egyszer, hogy több hétig egyszer sem szellentettem.
9/11 anonim válasza:
Most hogy épp sz@rás előtt vagyok, elég sokat és durva büdöseket.
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!