Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit jelent ez az idézet?

Mit jelent ez az idézet?

Figyelt kérdés
"A hideg víz olykor meleg víznek tűnhet, ha fázol."

tegnap 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
5%
Há hogy elzáták a vizet.
tegnap 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a “Nincs ló, jó a szamár is”-hoz tudom hasonlítani.
tegnap 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Bedöglött a bojler.

(Nincs valakinek eladó bojlere?)

tegnap 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem valami olyasmit, hogy minden relatív, mindehhez aszerint viszonyulunk, hogy milyen az aktuális helyzetünk. Pl. örülhetünk egy olyan dolognak ís, aminek más esetben nem örülnénk.
tegnap 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Több mindenre, az élet több területére is lehet érteni.

De gondolom te elsősorban érzelmekre gondolsz

Azt is jelentheti, hogy találtál valakit aki végre azt mondta, hogy szeret, majd lefeküdtél vele 2. nap aztán elhagyott...."a szemét csak kihasznált 😭😭"

tegnap 21:05
 6/9 anonim válasza:
50%
Hogy sok minden relatív
tegnap 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Én ezt arra használnám, amikor valaki szét van csúszva mentálisan, nincs rendben önmagával, és ezért a társas kapcsolataiban nem látja meg a rosszat.

Pl ha nincs benned semmi önbecsülés, akkor tudsz örülni annak is, ha egy olyan ember mondja azt hogy szeret, aki amúgy rosszul bánik veled.

Vagy ha tehernek érzed magad, akkor jól esik ha valaki kihasznál, hiszen legalább van hasznod.

Lehet tényleg arról szól az idézet hogy minden relatív, de én nem így látom, mert a hideg víz az igenis hideg, és nem tesz jót neked. Már alapból fáznod kell, hogy kellemes érzésnek tűnjön.

tegnap 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát hogy megszokta a kemény dolgokat az életében, megedződött, annyira hozzászokott ahhoz hogy fázik, hogy még a hideg vizet is melegnek érzékeli.
tegnap 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Hiába rossz valami, abban is meg lehet találni a (kicsi) jót.
tegnap 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!