Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a protokoll GDM-es ként a...

Mi a protokoll GDM-es ként a szülés ??

Figyelt kérdés

31 hetesen derült ki,hogy GDM-es vagyok (24.ik héten jó lett a cukor terhelésem) a 3.ik uhn nagyobb volt a baba meg kicsivel több a magzatvíz ezért gyanakodtak rá,aztán sajnos kiderül ,hogy tényleg magasabb a cukrom mint kellene.

2 hetente kontrollra járok a dokim azt mondta legutóbb 34 hetesen ,hogy 36 hetesnek felel meg ,ezért el is küldött Nst-re már.

Tudom minden kórházban el tér a protokoll, de így általánosságban mindenhol azt olvasom ,hogy befektetik előbb a GDM-es kismamákat indításra ha betoltotte a 40.ik hetet.

Ez miért van ?

Igaz nagy a baba 2 héttel de másnak is volt már így .

Még ilyenről nem beszéltem a dokimmal, őszintén akkor ott fel sem merült bennem ,mert azt hittem van még 6 héten szülésig ,aztán meglepett ,hogy akkor még sem 6 hét hanem kb 4 hét .

tegnap 21:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!