Amerikai USA munkák beváltak valakinek? Letelepedést hirdetnek.
Szobalány és a többi.
Mennyire igaz a letelepedés ígérete?
Van valahol egy hiányszakma lista, amin talán van lehetőséged, ha rendelkezel megfelelő szakmával, és gyakorlattal. Kérdés mi kell hozzá, hogy elfogadják pl az autószerelő szakmádat(nem tudom az hiányszakma-e ott, csak írtam valamit), vagy mondjuk a mérnöki diplomádat.
Emellé nyilván kell profi angol nyelvtudás, meg pénz, hogy el tudj indulni, mert minden egyes lépés brutál sok pénzbe fog fájni. Nagyon nehéz oda kijutni, és legálisan ott is maradni. Ha illegálisan vagy ott az meg hamar kiderül, és bilincsben elvisznek, majd embertelen körülmények között visszatoloncolnak, aztán lehet pereskedni, hogy mit műveltek veled(volt már aki nyert pert ilyen miatt, de ennek nem tudom mennyi esélye van).
Más különben atombiztos kapcsolatok kellenek, akik tudnak neked segíteni mindenben. A legtöbb közvetítő meg sajna átverés. Nekem volt egy ismerősöm, aki próbált írni egy ilyen közvetítőnek, de válaszra sem méltatták, pedig nagyon hirdetik a szobalány/mosogató munkát a mai napig. Esetleg, ha nagyon zaklatod őket, akkor szóba állnak veled, aztán megetetnek valami hazugsággal. Rosszabb esetben meg jól át is csesznek.
Nem mondom, egy beszélgetést nem megér az egész, bár nem tudom melyik közvetítő cégről van szó. A legbiztosabb az lenne, ha beszélnél olyannal, aki jelenleg is az adott közvetítőn keresztül dolgozik.
Kérdező, inkább neked mi bajod van? Fingod nincs a USA-beli munkavállalásról vagy vízumról - semmiről, de azért nekiállsz okoskodni.
Minden válaszoló leírta, hogy esélytelen vízumot kapj egy szobalányi munkára, főleg most, hogy Trump lesz az elnök.
Vagy ha nem hiszed el, amit írnak, akkor utánakereshetsz te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!