Szerintetek kell még addódjak?
Figyelt kérdés
26 vagyok és gyakorlatilag anyukám gyerekkoromtól folyamatosan ivott 1-2 év kihagyásokkal. Gyerekkoromtól rettegek mikor lesz a következő.. legutoljára 10 éve ivott, de akkor öngyilkossági gondolatok voltak. Az okot hogy miért ivott sose tudjuk meg. De itt vagyok 26 és folyamatosan ezért stresszelek, szorongok. És jelenleg anyukám velem lakik albérletben Németországba. Anyukámat figyelem és elég erősen kerüli az alkoholt. De 10 év az 10 év. Lehet annakidején a pénz miatt volt szükség alkoholra ( ami vicces ha úgy nézzük) meg a kilátástalanság miattam talán.dec. 1. 19:26
2/4 anonim válasza:
Azt csinálsz, amit akarsz. Megengedem, hogy aggódj.
3/4 anonim válasza:
A körülményeket kell nézni, nem az időt. Éri most stressz nagyobb mennyiségben? Képes egészséges módon megnyilni másoknak? A sérelmeket fel tudja dolgozni vagy elnyomja?
4/4 SZTANN válasza:
Sajnos, ilyen előzmények után MINDIG lesz okod aggódni miatta. A hosszú idő alatti rendezett élet természetesen bíztató jel, de visszaesés bármikor lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!