Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azért nem félek a haláltól...

Azért nem félek a haláltól mert egyszerűen rossz az életem?

Figyelt kérdés

Bármennyire is próbálkozok hogy jobb életem legyen stb. Egyszerűen rossz. Tisztára mintha a sors vagy nem tudom mi akarná hogy rossz legyen.

Nekem csak szenvedés jut.

És itt most nem pénzről van szó, az egy kicsit sem érdekel.

Egyszerűen eltaposnak az emberek.

dec. 1. 14:00
 1/8 anonim válasza:
65%
Én is így érzem most magam de ha beszélek pszichológusommal akkor egy kicsit jobb. Szerintem neked is jól esne egy szakértővel beszélgetni. Vannak ingyenesek tiniknek és felnőtteknek is. Ne félj segítséget kérni.
dec. 1. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Vagy még nem voltál életveszélyes helyzetben. Ha nagyon rád hoznák a frászt, kapaszkodnál a kis életedbe. 🙄
dec. 1. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

2esnek igaza van.

Én mar voltamilyen élethelyzetben baleset miatt.

Nem a fájdalom volt a legnehezebb hanem a szeretteim aggódását meg félelmét látni.

Azóta tudom, hogy nem csak magam miatt fontos az életem, akármilyen rossz is (mert sajnos az, a rövidebbet húztam én is), hanem másokért is. Össze vagyunk kötve.

dec. 1. 14:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Én nem hiányoznék senkinek sem
dec. 1. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Egyetértek az 2-és3-as válaszolóval amíg nem vagy ténylegesen veszélyben nem biztos hogy a valóságot fogod gondolni.

Sürgősségivel kerültem szívbillentyű rendellenességgel kórházba. Mivel alig volt keringésem fekvő helyzetben is nagyon szédültem, féli ájult voltam. Azt azért szinte máig is hallom amit kicsit arrébb beszéltek (gondolom ájultnak hittek):Nincs bent olyan sebész aki bevállalja mert nem biztos hogy ezt túl lehet élni, azonnal szóltak az osztályvezető sebésznek.Ennyire emlékszek. Nos: eléggé sok minden átértékelődött a gondolataimban. Ennek több mint 7 éve, azóta is dolgozok.

dec. 1. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

A haláltól senki sem fél, nem tőle kell félni, hanem hozzá az átjutási körülményekkel, mert az vagy hosszan tartó fájdalommal jár, vagy rövid kegyetlen fájdalommal.

Bár van pár kíméletesebb opció, ha valaki műtét közben hal meg, miközben mélyaltatásban van, így nem érez semmit.

dec. 1. 17:49
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
A haláltól meg azért nem félsz, mert qurva messze van. Majd meglátod, minél közelebb kerül hozzád, annál jobban fogsz félni tőle.
dec. 2. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:

ma 19:39 Ha lenne lehetőség 10 zöld pipát nyomni, annyit adnék neked!

(egyébként az 5-ös válaszoló voltam)

dec. 2. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!