Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki emlékszik itt még a korai...

Ki emlékszik itt még a korai 2000-2014 évekre?

Figyelt kérdés

Nosssztalgiaaa!!!

Valaki emlékszik még?

(Jó mondjuk ez az oldal is felhoz rengeteg emléket.)

De anno, amikor MSN volt Discord helyett.

Meg amikor még infrán dobtuk át a zenét Bluetooth helyett... igen, mert anno luxus volt elmondani, hogy honnan szerzünk zenét.😂

Tartalmasabb volt a YouTube...nem volt ennyi agyrohasztó f##ság.

Tartalmasabb volt a TV(?) talán... nem tudom, igazából a mostanihoz képest mi van, manapság is csak MTV csatikat (nem, nem m1 meg duna hanem a zenés cuccot') meg Comedy Centralt nézek. -ott mondjuk hiányolom a L'art pour l'art -ot, illetve a Susogós mackókat. -amire még emlékszem, hogy Jóban rosszban meg barátok közt orrvérzésig ment.

Két opció volt, Win 7 vagy Win Xp. Ha Win8, vagy Win8.1 sírhattál, hogy "nemjó" ha Vista, akkor is. -mondjuk a 8ast és személy szerint szerettem.

Nem voltak a mostani gépek annyira leegyszerűsítve. Nagy felület, és minden játék/progi úgy volt alakítva, hogy elfusson rajta. -meg telematricáztunk mindent.

Ha már játékok, akkor ugye mivel minden a felhasználókra volt szabva, hogy "nem mindenkinek lehet jó gépe" elv ezért mindnek vagy pixeles, vagy sz##r grafikája volt, de minket nem érdekel, akkor is látni akartuk a kockamelleet! 🤣

A gimis élet is másabb volt. Összetartóbb osztályok, kevesebb osztályk##a és rengeteg emos csajszi (az utóbbi ahogy látom kezd feltámadni)

Zenék is jobbak voltak, bár voltak ott is baklövések.

Nem volt ennyi politika (már ahogy én emlékszem nem tolták így az orrunk alá)

Facebook körlevelek időszaka!😆😆😆

Erre nem kell mondjak semmit.

Ha már Facebook, akkor ahogy emlékszem mindenki IS ott élte az életét, nem a TikTokon, meg instán, meg Discordon.

A kaják is finomabbak voltak...stbstb..

Ti nektek vannak ilyen emlékeitek? Esetleg kihagytam volna valamit? "Szeretnék nosztalgiázni kicsit"

dec. 1. 05:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt sem értem, mi az a "korai 2000-2014 évek". Most erre a 14 évre gondolsz vagy ennek a korai szakaszára?

Persze emlékeznek sokan, csak legfeljebb nem olyan egyoldalúan, mint Te. Szerinted nem volt annyi politika, szerintem meg a zavargások idején elég sz*r volt gyomorgörccsel járni a várost.

Nem voltak jobbak az osztályok, nem is értem, mire alapozva hasonlítod össze őket.

dec. 1. 07:03
 2/13 anonim válasza:
100%
Én emlékszem és remek idők voltak azok.
dec. 1. 07:54
 3/13 anonim ***** válasza:

Emlékszem, jó volt. MSN-en még lehetett érteni a beszédet, még ha zajos is volt. A Discord rendszeresen leharapja az elejét, belehalkít, aztán értse aki gondolatolvasó, de aki az annak nem is kell hangalapú beszélgetés.

Akkoriban még jobban lehetett barátkozni, nyitottabbak voltak rá az emberek. Egy barátom a mai napig megvan. Mostanában lehet eleinte jól elbeszélgetünk, aztán gondolnak egyet és lelépnek.

A tévé már akkor tele volt szennyel, de legalább voltak értelmes műsorok is, gyakran egyidőben, emiatt vettem felvevős boxot. Ma már azokat se nézem amiket anno néztem, mert totál elcseszik, a Legyen Ön Is Milliomost se, mert celeb bohóckodás lett belőle. Félévente egyszer elment, vicces volt, de hogy állandóan, napi szinten ez megy már sok.

A zenéket laptopra pendriveon másoltuk. Volt már torrent, de nem volt kvázi minden fellelhető rajta.

dec. 1. 08:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Az új mobil akkumulátorát ki kellett sütni, 3X16 órát kellett tölteni
dec. 1. 09:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Westelnél 3 mp🤣🤣🤣
dec. 1. 09:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Agydaganat a Nokia 3210 estől mert nem volt antennája🤣🤣🤣
dec. 1. 09:06
 7/13 anonim ***** válasza:
50%

Kissé szögletes, akarom mondani kockás a gondolkodásod.

Igen, emlékszem a sok makkantfejű amcsira, mikor ki lett herélve New York 9/11-kor.

A szemét gazdasági válságra, mikor a sz.ros svájciak pénzének értéke az egekbe ugrott. Navracsicskára, aki egyedül megácsolta az orbán-rendszert a parlamentben. Arra, ahogyan a bunkó Gyurcsány és sleppje leköpte a határon túli magyarokat. Videójátékban a GTA-k kiemelkedése a masszából. Zene egyre f.sabb. Filmek és könyvek között akadtak jók.

A facebook-kal ránk szabadult a magamutogató idióták kora.

Elég sötét idők voltak azok.

dec. 1. 09:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Jobb volt sokkal.
dec. 1. 10:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Pont a napokban beszéltünk egyik barátnőmmel arról, hogy fura érzés, hogy mi még megtapasztaltuk azt a YouTube-ot, amikor még reklámblokkoló nélkül ment zéró hirdetéssel minden videó, jobb is volt a minőség, valahogy eredetibbek is voltak akkor az ottani videók is.
dec. 1. 11:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az iwiw-re emlékeztek? 😂
dec. 1. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!