Más hogyan működik az agyam, mint a legtöbb embernek?
Lassan gépelek, hogy 19:04-es is megértse:
a kérdés alapján felmerül a gyanú, hogy tényleg mentálisan beteg a kérdező, ezért segítségre van szüksége. Ha te ezt nem érted, kérdezd meg magad, ki is a hülye..?
19 :11
" tisztálkodás, Homeosztázis fenntartása? Mindezek hogy működtek az egy hét alatt?"
vicces akartál lenn de nagyon nem voltál az.
A semmit tevés alatt nem azt értette , hogy haldoklik..
Csak neked valamiért kötekedned kellett.
Nem csak szótlanul fekszel, ezt a kérdést is kiírtad, nem?
Viccen kívül. Én is introvertált vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy ne csinálnék dolgokat, olvasok, horgolok, filmezek, főzök, ha otthon vagyok, vagy megyek a természetbe sétálni, futni, edzeni, vagy horgászni... Nem fetrengek egész nap.
Én megejtenék egy látogatást az orvosnál, hogy miért vagy ennyire fáradt egész nap, és ha semmi fizikai oka nincs, akkor mennék tovább pszichológushoz vagy pszichiáterhez. Jó dolog egyedül lenni, de hogy semmit ne csinálj soha, az nem normális, akkor se, ha már gyereknek is ilyen voltál. Lehet, nincs szükséged ingerekre, de a testedet akkor is meg kell mozdítani néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!