Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem rég láttam egy ilyen...

Nem rég láttam egy ilyen prank videót, hogy kínos párbeszédeket játszottak el a nem beavatott emberek közelében. Nektek mi volt a legkínosabb párbeszéd, amit véletlenül hallottatok?

Figyelt kérdés

nov. 28. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem szüleim beszélgetése amiben nem normálisnak, mentális betegnek titulálnak mert harmadik x-re úgy alakul az életem hogy nincs saját családom és lakhatásom
nov. 28. 18:31
 2/4 A kérdező kommentje:
fa.zom nem 1900-at írunk, hogy 12 évesen már 3 gyerekednek kell lennie.
nov. 28. 19:18
 3/4 Metionin ***** válasza:
Régebben sokat utaztam vonaton és távolsági buszon, kb. mindent hallottam már. Pasi telefonba közölte, hogy nem lehet az övé a gyerek, mert nincs meg a heréje (mármint a pasinak, kiműtötték daganat miatt). Csaj a vonaton közölte a pasival, hogy terhes, a pasi kifakadt, hogy ez mégis hogy ha gyógyszert szed, mire a csaj közölte, hogy hát kihagytam. A hátralévő úton ordítva veszekedtek. C kategóriások sokszor úgy beszélgetnek a saját és a családtagjaik börtönnel kapcsolatos dolgairól, mintha a tegnapi meccset vitatnák meg, olyanokat is hallottam cifrákat. Volt, aki konkrétan elmesélte, hogy hogy ölt meg valakit pár ezer forintért. Kedvencem az volt, amikor egy fiatal srácot kérdezett egy idősebb, hogy ült-e már, a srác nemmel válaszolt, mire a másik kiröhögte, hogy gyáááá 25 vagy és még sose ültél???? Helyi járaton meg egyszer felszállt egy pár akik veszekedtek, a pasi egész úton próbálta megbékíteni a csajt, fűt-fát ígért neki. Egy idő után kifogyott az ötletekből, egy ideig csendben volt, majd hirtelen felkiáltott: háde bocsássá mán meg, veszek neked hónaljstiftet! - az egész busz dőlt a röhögéstől.
nov. 28. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A férj a feleség szemére hányta, hogy nem volt szex a gyerekek születése óta, sőt gyakorlatilag a két gyerek között sem. A gyerekek már majdnem felnőttek egyébként.

Bezzeg a szomszédasszony nem utasította el.

dec. 1. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!