Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én miért nem látom magam...

Én miért nem látom magam szépnek ha mások igen?

Figyelt kérdés

Valamiért nem vagyok megelégedve magammal, amikor képeket látok magamról amiket más fotóz nem tetszem magamnak. Mégis eddig nagyon sokan mondták hogy szép vagyok, néha random emberek az utcán is.

Nem szeretnék félreérthető lenni ezzel, nem fényezni akarom magam ezzel, hanem pont hogy én nem így látom saját magam. Mintha önképzavaros lennék. Ha mások szépnek látnak én miért nem tudok így tekinteni magamra

tegnap 23:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Majd idővel el fog múlni. Addig is foglalkozz önismerettel, erősítsd az önbizalmad, fogj egy papírt és írd össze mik az előnyeid és mik a hátrányaid.
ma 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak hazudtak nyugi. :D
ma 00:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány inkább. Ha az rendben lenne, akkor pont nem érdekelne mások véleménye, a sajátod meg elfogadó lenne magaddal.
ma 00:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha valamit sokat látsz, akkor idővel megunod, és a szépség helyett csak a hibákat látod meg benne. Ez a helyzet a saját arcoddal is, amivel ugye születésed óta együtt élsz.

Más emberek teljesen máshogy látnak, mint ahogy te látod magad.

ma 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!