Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme van az efféle,...

Mi értelme van az efféle, nyilvánvaló AI képes posztoknak a közösségi médiéban?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nagy közösségi média használó, de a FB-on rengeteg olyan posztot láttam, ahol van egy üvöltően nyilvénvalóan AI generálta kép, és valami olyan szöveg, amiről feltételezném, hogy 50-es IQ felett nem veszi be senki (de a válaszokból ítélve sajnos mégis), pl:

"98 éves nagymama készítette a hímzést, de nem kapott dicséretet senkitől"

"Nem szégyellem, hogy van egy farmom, ha nem nézel le, küldj egy üdvözletet"

Ilyesmik. És rengeteg van ezekből.

Az agyhalott júzerek meg bekajálják ezt, és ott ömlengenek, hogy Isten áldását kérik a nagymamára, és legszebb munka a gazdálkodóé.

Mi értelme ilyen posztokat kitenni? Kik teszik ki ezeket, és mi a céljuk vele?

tegnap 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ha egyszer beveszik...
tegnap 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom, a kattintásokért pénzt kapnak, illetve reklám van bennük. A mérhetetlen emberi ostobaságra építenek.
tegnap 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ami örök és állandó
tegnap 22:39
 4/5 Jól van ez így? ***** válasza:
Egyelőre még csak a lájkokat és hozzászólásokat gyűjtik...
tegnap 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem rengeteg ilyen képet dob fel a facebook. Két dolgot figyeltem meg. Az egyik: elkezdenek a kommentek alá írni (valószínűleg botok, mind angol névvel tökéletesen tudva magyarul), hogy gratulálok nyertél x dollárt kattints a linkre. A másik az az, hogy lecserélik pár nap után magát a kiírást, hogy itt a világ vége mind meghalunk kattints a linkre.

Tehát összefoglalva ez egy újfajta csalás, így keresik a hiszékeny embereket. És ahogy látható találnak is rengeteget. (És nem csak időseket.)

ma 00:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!