Mit gondoltok arról, hogy a mai világban már akár meg is szűnhetne a televízió és a vezetékes telefon, mint annak idején a távíró és még sok más, és maradna helyette csak a mobil és az internet?
A tévéadók is átmehetnének a netre, és ennyi.
Okostelefonja, laptopja lenne mindenkinek, semmi más.
Igen, szó szerint én is így gondolom, ahogy a 10-es írja. Ezért nem tökéletesek még a mobilok. Talán ezért is vannak még vezetékesek (meg azért, mert tényleg ingyen adja a szolgáltató egy olyan csomagban, amellyel kedvezőbben jössz ki).
Valószínűleg ha már megoldják a mobiloknak ezt a problémáját is, akkor kezdenek majd el kihalni a vezetékesek.
36 éves elmúltam, nekem soha életemben nem volt vezetékes telefonom. Mármint a szülői házban volt/van, de mióta külön élek, nekem sosem merült még fel, hogy kellene. Ha elromlik a telefonom, van régi, de működő készülék vésztartaléknak, de leginkább amúgy is messengeren írnak/hívnak.
Tévé nekünk van, de kb csak a nagy képernyő miatt, egyébként sosem nézünk tv műsort, kizárólag streaming megy, abból van többféle is.
#9:
Attól is függ, milyen szolgáltató. Pl. egy ismim Yettel-nél van és rendszeresen nem tud külföldön netezni valamiért.
Nagy gondban lesznek pár év múlva a övsek.
Ma még az öregek megnézik ezeket a 3-4 órás élő showműsorokat, amiből 1 óra reklám.
A mostaniak viszont már ezt nem nyelik le, inkább nem nézik.
Ráadásul kötött időben vannak, annyi, hogy ma már eljutottunk oda, hogy visszanézhető.
Nem tudom hogy várják el, hogy valaki adásidőben nézzen egy napi műsort is akár, amikor az emberek 3 műszakban dolgoznak.
Nem akarja senki a tvhez igazítani az életét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!