Mit gondoltok arról, hogy a mai világban már akár meg is
szűnhetne a televízió és a vezetékes telefon, mint
annak idején a távíró és még sok más, és maradna
helyette csak a mobil és az internet?
Figyelt kérdés
A tévéadók is átmehetnének a netre, és ennyi.
Okostelefonja, laptopja lenne mindenkinek, semmi más.
Szerintem tévéadókat már így is nagyrészt csak az öregek néznek. 20 év múlva lehet már kompletten meg fognak szűnni.
ma 13:33
2/14 anonim válasza:
Elvileg akár bármikor meg is történhetne csak hát a pénzen múlik minden. Gondolom a nagy televíziógyártók másképpen gondolják.
ma 13:35
3/14 anonim válasza:
Szerintem a vezetékes telefon jó, ha ott van "vésztartaléknak"... elromlik a mobil, nincs rajta fedezet, elromlik a töltő stb. Én a tévét mint olyat ilyen téren elavultnak látom, mert mindent, ami a klasszik csatornákon van, fel lehetne tenni netre, max. a tévékészüléket lehet arra használni, hogy bizonyos műfajokat, ahol a látvány fontos, nagyobb vásznon lehessen nézni.
ma 13:36
4/14 anonim válasza:
Egy dokumentumfilmet még mindig jobb tévén nézni, mint laptopon. De ez mondható bármely filmre is.
ma 13:36
5/14 A kérdező kommentje:
Viszont a mobilok akksijához kellene még valami fejlesztés, mert az botrányos.
Azért, hogy ugyanolyan megbízhatóan rendelkezésre álljanak 0-24-ben, mint annak idején a vezetékes telefonok.
ma 13:38
6/14 anonim válasza:
Mondjuk én mindig a régi telefont hagyom meg "vésztartaléknak"
A filmeket tök mindegy min nézem, akkora kijelzőt csatolok a legkisebb laptophoz is amekkorát akarok.
ma 13:40
7/14 anonim válasza:
Hogy mi a technológia, hogy érem el a műsort, az nem érdekel. Viszont laptopon utálok filmet, normális műsorokat nézni. Sokkal jobb és kényelmesebb TV-n.
Amit inkább csak hallgatok, pl. beszélgetések, riportok, az jó telefonon is.
Vezetékes telefon szerintem felesleges, mivel már nem hagyományos vezetékes, így ha pl. elmegy a net, vagy az egész kábel szolgálatatás, akkor az sem működik. Ajándékba kaptam a szolgálatótól egy készüléket, az előfizetés ingyenes, csak ezért van.
ma 13:40
8/14 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezért kell még vésztartalék, mert a mobil korszerű ugyan, de nem annyira megbízható, mint a régi.
ma 13:41
9/14 anonim válasza:
8: Nekem a vezetékes telefon, ami már nem hagyományos vezetékes, sokszor nem működött már, amikor hiba volt a szolgáltatásban, se net, se tv, se telefon. A mobilnál még sose volt ilyen. Max. utazás közben nem volt térerő, de ott vezetékes telefon sem volt :D
ma 13:43
10/14 anonim válasza:
Nekem pl. tényleg jó vésztartaléknak a vezetékes, azért is írtam. Úgy romlott el a telefonom, hogy nem is vettem észre, mert netezni lehetett vele, de a hívás nem csörgött ki. Így amikor pl. anyukám gyanakodott, hogy vmi gáz van, felhívott a vezetékesen, mert annak tudta a számát. És én speciel nem tartok több régi telefont feltöltött állapotban 24/7 emiatt, hogy hátha, de a vezetékes 0/24 elérhető, ha a helyén hagyom, és eddig nem volt vele gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!