Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kiábrándító ha egy csaj a...

Kiábrándító ha egy csaj a koránál kislanyosabban viselkedik?

Figyelt kérdés

Ha egy 24 éves nő, aki már elvégezte az egyetemet pl tinisztàrokért rajong (el is megy sok koncertre), tinisorozatokat néz, moderntáncra jár, és színes ruhákat vesz fel.

De emelett van munkája, külön él a szüleitől és vannak céljai is

nov. 15. 06:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha őt ez teszi boldoggá, miért ne? Inkább örülj hogy van aki még képes lelkesedni, jól éreznie magát, és nem egy búval b*szott vinnyogó hisztiző nő lett belőle. Én ezt csak csodálni tudom. :)
nov. 15. 08:17
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
Nekem a 40 + os barátnőm hellokitty-s cuccokban nyomja, illetve macskás játékokkal játszik a számítógépen, valami nagymamával kell rohangálni benne, és összeszedni a macskákat a házban, reggelente meg kegyetlen módon kornyikál valami filmzenét, már mondtam neki, 1x ne lepődjön meg, ha ilyen zubbonyont tartó palik jönnek érte.
nov. 15. 08:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Meghalt a mostohám, anyám ment ügyintézni a kórházba. A fiatal doktornő indián szökdelve kísért anyámat a folyosón, és a gyászoló anyámnak még tetszett is, hogy a doktornő ilyen kislányos, és nincs kiégve.
nov. 15. 08:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a férjemmel közel az 50-hez voltunk Ed Sheeran koncerten. Iszonyú jó koncertet adott. Miért is kéne csak "öreg" zenészek koncertjeire járnom ha tetszik amit a fiatal zenészek játszanak? :) Sőt! Van, hogy megnézek egy "Szívek szállodája" részt is a tv-ben, mert aranyos, nincs benne öldöklés, szeretem a poénokat benne. Nem gondolom, hogy ettől gáz lennék... ;)
nov. 15. 08:25
 15/19 anonim ***** válasza:
47%

Ez attól függ, hogy a komoly helyzeteket képes-e kezelni.

Ha igen, akkor a szabad idejében azt csinál, amit akar.

Régen például 50 év felett kötelező volt feketében járni, ősz hajjal.

Te ezt is be akarod tartani?

nov. 15. 08:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem az ha azért tudja a mértéket.
nov. 15. 09:17
 17/19 anonim ***** válasza:

Azért ezt sokféleképpen lehet elképzelni. Ha valaki infantilisen viselkedik, az elég gáz tud lenni. Pl. van egy 38 éves kollégám, akit nem mernének egyedül üzleti útra sem küldeni, olyan mint egy nagy gyerek. Nem véletlenül nincs felesége sem. Persze aranyos meg nem bántani akarom, de valljuk be, nem teljesen oké, ha valaki 38 évesen ezen a szinten van.

Ha viszont csak simán szeretsz színes ruhákat hordani, meg tinisorozatokat nézni, attól nem leszel infantilis :D Én 28 évesen is szívesen újranézek tinisorozatokat, ettől még egy határozott, független, önálló felnőtt vagyok.

nov. 15. 09:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem derül ki minden rólad abból amit felsoroltál, de ennyi infó alapján szerintem nem kiábrándító. Szerintem meg kell maradnunk valamennyire gyereknek, és meg is marad mindenki valamennyire, csak az a nem mindegy, hogy a gyermeki énének mely részeit tartja meg.

Vannak akik az apró dolgok értékelését, vidámságot, humort, azt az igazi önfeledt gyermeki örömet tartják meg. Na, szerintem ezeket kellene megtartani mindenkinek. Nem gáz ha szereted a tinisztárokat, tinisorozatokat, tőlem aztán nézhetsz este meséket is. A másik verzió a gáz, mert...

Vannak akik azt hiszik a felnőtt létről, hogy karót nyelt, merev, komor emberré kell válni, aki sose nevet semmin, aki nem tud örülni soha semminek, mert ő aztán qrvára komoly. Aha, oké, jó. Na, ezek az emberek általában azok, akik a gyermeki énjükből a negatív tulajdonságokat megtartották, de észre se veszik. Náluk figyelhető meg az érzelmi intelligencia hiánya, a folyamatos hiszti, durci, irigykedés, pletyizés, szarkavarás, pont mintha az oviban lennének.

Persze ők azt hiszik baromi érett, felnőtt emberek. Nem, nagyon nem. Egy embernek rengeteg oldala van és bizony egy intelligens, érett felnőtt bármikor lemegy gyerekbe és fel tudja hozni a gyermeki lét minden pozitív oldalát, míg egy kevésbé érett ember azt hiszi felnőtt, de valójában ugyanaz a hisztis, éretlen kölyök, mint aki volt gyerekként.

nov. 15. 09:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem amíg lehet veled komoly témákról is beszélgetni és nem vagy hihetetlenül naiv, addig nincs azzal semmi gond, hogy milyen zenét, sorozatot szeretsz vagy hogyan öltözködsz. A modern tánc meg egy sport, mitől lenne gyerekes? A balett is sok kislány álma, mégis űzik felnőttek is profi szinten.

Én meg szintén 24 évesen koravén és komoly vagyok, több éves párkapcsolatban élek, hamarosan házasság, gyereket szeretnénk, több munkahelyem volt (nem jártam egyetemre), hamarabb megtapasztaltam sok mindent, mint egy átlagos korombeli, de néhány tipikus diák gond meg kimaradt. Nem tudok az ilyen középiskolás kaliberű szivatásokon, poénokon nevetni, ami gyakran megy még ilyenkor (pedig nem volt az nekem se olyan rég), nem járok bulizni, mert nem vágyom már rá, elég volt 18-19 évesen, nem tudok a vad pasizós sztorikhoz sem hozzászólni, mert stabil partnerem van 5 éve, interneten nem is próbáltam soha ismerkedni, nem tudok a lakótársas problémákra sem megoldást, mert ezt meg kimaradt az életemből. Ez se sokkal jobb, pláne, hogy külsőleg meg úgy nézek ki, mint valami 15 éves pisis. De aztán gondolkodás alapján meg 30-nak hisznek olykor. Szinte csak jóval idősebbekkel találom meg a hangot vagy szintén nagyon komoly huszonévesekkel.

nov. 15. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!