Kiábrándító ha egy csaj a koránál kislanyosabban viselkedik?
Ha egy 24 éves nő, aki már elvégezte az egyetemet pl tinisztàrokért rajong (el is megy sok koncertre), tinisorozatokat néz, moderntáncra jár, és színes ruhákat vesz fel.
De emelett van munkája, külön él a szüleitől és vannak céljai is
Nem.
Én úgy vagyok vele, hogy ha van munkám, eltartom magam, van normális lakhelyem, onnantól kezdve a magánéletemben azt csinálok amit akarok.
Ez olyan mintha már csak száraz vörösbort ihatnék mert elmúltam 24 és dolgozok.
Nekem tetszene, nem kell mindíg mindent annyira komolyra venne.
Korban viszont fiatal hozzám.
Szerintem egy bizonyos életkorban már kellemetlen nyilvánosan szeretni olyat, amit/akit mondjuk egy tini kedvel. Szeresse otthon, titokban, ha annyira akarja.
Egyszerű példa: a főnököm 40 éves elmúlt, de egy tini sztárért van oda és említette is hogy megy a koncertjére. Neki állt ott viháncolni, én meg Így néztem, hogy what?!
Szerintem ez gáz.
Tudni kell, hogy mikor vagyunk már túl idősek valamihez.
A barbie babázást is letesszük egyszer a gyerekkor végén, jól néznénk ki, ha még 25 évesen is barbie babáznánk a fiatal felnőtt barátainkkal, akikkel együtt diplomáztunk.
Szerintem a szabadidejében és magánéletében mindenki azt csinál amit akar.
Ne kelljen már szabályok szerint élni, 40 vagyok és már csak a retrot hallgathatom?
#4-el sem értek egyet, régimódi betokosodott hozzáállás.
Munkámat rendesen elvégzem, nem szorulok rá senkire, mindenem megvan utána magasról teszek rá, mit lehet és mit nem.
Általában a többség kinézi azokat akik nem akarnak úgy viselkedni ahogy egy bizonyos korhoz "illene".
Én 35 vagyok de teljesen hidegen hagy, hogy hogyan kellene a többiek szerint élnem.
Úgy élem az életemet ahogyan nekem jó, akinek meg ez nem tetszik azt lesz@rom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!