Mi az ideális beltéri hőmérséklet?
Figyelt kérdés
Általában kb mennyi nektek?nov. 11. 16:27
12/15 anonim válasza:
Nem tudok szavazni. 21,5 fok van nálunk konstansra állítva
13/15 anonim válasza:
Nálunk télen minimum 26-27 fok van.
Nem szívesen lennék még bent a házban is pulcsiban meg melegítőben.
14/15 anonim válasza:
"Akik 22 fok feletti szobákban léteznek kimelegednek a hideg autóban utcán hamarabb meghűlnek"
Nálam ez pont fordítva működik, amíg 24+ fokos lakásban éltem addig tök jó volt bejönni a hidegről, átmelegedni, semmi bajom nem volt.
Mióta max 21 fok van (távhő, még szabályozni sem tudom) azóta folyamatosan meg vagyok fázva, hiába öltözök fel. Amellett, hogy totál nem érzem magam komfortosan egész nap nyakig beöltözve.
15/15 anonim válasza:
Nappal, ücsörgéshez 19-20
Alváshoz, vagy ha nem ücsörgök hanem takarítok, főzök, stb akkor 17-18.
21 fölött már ömlik rólam a víz és rosszul viselem. (Ha mégis jól esik, akkor onnan tudom hogy lázas vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!