Ha postázni akarunk valakinek valamit akkor muszáj a teljes címe?
Figyelt kérdés
Egy meglepetést szeretnék egy illetőnek,de sajnos a pontos címét nem tudom,csak a várost. Muszáj hozzá a lakcím? Nem elég esetleg csak a név?nov. 11. 01:37
11/18 anonim válasza:
Ha valóban "városról" van szó akkor minimum 10.000-en élnek ott,szerinted megtalál ott egy embert csak a nevéről a postás?
12/18 anonim válasza:
Valamiért azaz érzésem, hogy a kérdező ugyanaz, mint tegnap aki tudakozón keresett számot keresett, mert valakivel felakarja venni a kapcsolatot, de a tudakozón nem volt, csak a várost tudja hol lakik, meg a telefonszám kereső is ő volt. Mintha valakit nagyon elakarna érni, aki nem akarja, hogy elérjék…. De ez csak egy feltételezés.
13/18 anonim válasza:
*tudakozón keresett számot, amit nem talált meg. Nem megy a fogalmazás.
14/18 anonim válasza:
Apropó tudakozó...
A tudakozónál ha rákeresel a nevére, akkor kiadja a címét is. Így megtalálhatod, hacsak nem Kovács Istvánt keresed Budapesten. Facebook, nemzeti cégtár, e-beszámoló oldalakon is találhatsz infókat.
Én is az internetről derítettem ki egy lány címét, simán megoldható.
Az interneten minden fent van, bármit megtalálhatsz, ha keresel.
15/18 anonim válasza:
Már régen rossz, hogy az interneten kideríted egy lány címét.
Miért kell ilyenre bátorítani? Mivan ha zaklatja az illetőt? Semmit nem tudni.
16/18 anonim válasza:
Egy zaklató az követni fogja hazáig, úgy fogja megtudni hol lakik. Másfelől meg nem teljesen mindegy????
17/18 anonim válasza:
Látom nem volt dolgod még zaklatóval.
Persze pasiként ugye rohadt könnyű.
De nagyon gáz, amikor valakit már így keresnek, mert valószínűleg nem éri el social media-n.
18/18 anonim válasza:
Bezzeg a régi szép időkben, amikor még volt tisztességes telefonkönyv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!