Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nincs benn a tudakozóba se...

Ha nincs benn a tudakozóba se valakinek a száma ,de mindenképpen fel akarom venni vele a kapcsolatot, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Facebookra is sajnos 2 havonta megy fel kb., nem tudok hozzá elmenni jelenleg. Mit csináljak? Fontos lenne vele beszélnem.

nov. 10. 13:01
 1/9 A kérdező kommentje:
csak azt tudom melyik városban lakik szoval a pontos címét se tudom, ezért a levélküldés is offos.
nov. 10. 13:02
 2/9 A kérdező kommentje:
ez az ember olyat tud nekem csinálni amit más nem, ezért akarom már vele felvenni a kapcsolatot.
nov. 10. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Egy magánnyomozó 70-150K HUF-ért kinyomozza a címét, elérhetőségét stb, teljesen legális módszerekkel.
nov. 10. 13:04
 4/9 A kérdező kommentje:
pénzem nincs úgyhogy ez is offos
nov. 10. 13:07
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Biztosan nem véletlen, hogy nem tudod elérni.

Az is a te problémád, hogy ennyire megnöveled a pszichológia méretét, hogy szerinted senki más nem tudja azt, amit ő.

Inkább mániákusnak tűnsz.

nov. 10. 13:14
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Kicsit körülményes módszer, de keress közös ismerőst, aki esetleg ismerheti a számát, címét, akármit és próbáld meg rajta keresztül felvenni vele a kapcsolatot.
nov. 10. 13:15
 7/9 A kérdező kommentje:
nem érzelmi, szexuális dolog, tényleg csak ő tudja ezt nekem megcsinálni.
nov. 10. 13:16
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Na és ni ez a dolog? Gondolom az sem véletlen, hogy nem írod le.
nov. 10. 13:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Sajnos az előttem szólóval értek egyet. Nem hiszem el, hogy olyan dolog lenne, amit más ne tudna megcsinálni.

És ha szociál médián nem éred el talán nem véletlen, és hagyni kéne az egészet.

De az ilyen kérdések a kedvenceim: fbn nem érem el, tudom melyik városban lakik, hogy érem el…. Kicsit sem gyanús…

nov. 10. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!