Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Többi lent? 👇

Mit tegyek? Többi lent? 👇

Figyelt kérdés

22-éves vagyok, és szeretnék kezdeni valamit az életemmel.

Anyagilag régen nem állt jól a szénám, de most sikerült fel tornáznom magam (ha fogalmazhatok így), és szeretnék egy házat építeni,meg sportolni (karate), valamint a jogosítványt is le szeretném tenni.

A kérdésem az lenne, hogy melyikbe érdemes bele vágni így elsőre?

És igen dolgozom már lassan egy éve külföldön.

És a tanácsotokat szeretném kérni.

Nincs olyan sok pénzem, csak egy dologba tudok bele vágni

Válaszokat köszönöm

nov. 10. 05:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Építkezés kb. több tízmillió és több év.

Panellakást venni ennek a töredéke és max tisztasági festést igényel, ha olyen állapotú.

Jogosítvány is több tízezer és több hónap.

Karate: beiratkozol egy ilyen suliba.

"A kérdésem az lenne, hogy melyikbe érdemes bele vágni így elsőre?"

Amelyik neked a legfontosabb. Ezt neked kell tudnod eldönteni.

nov. 10. 05:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legyen az az első lépés, hogy ne a gyakorikérdéseken kérdezd meg, hogy mihez kezdj az életeddel.
nov. 10. 06:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

“Nincs olyan sok pénzem, csak egy dologba tudok bele vágni”

Azért a karate költsége valószínűleg nem összevethető a házépítésével. De ha mégis, akkor szerintem legyen inkább a házépítés😀

nov. 10. 06:52
 4/7 A kérdező kommentje:
A házépítéssel kapcsolatban, apám adott egy elég szép nagy telket, és természetesen tudom hogy "több 10 millió forintba kerül, meg idő igényes is, de nem egybe szeretném fel építeni,hanem szép apránként lépésről lépésre. Megvenni a téglát, és mindent ami kell időről időre. Apám felajánlotta hogy segít benne, de visszautasítottam, mert saját pénzenből szeretném.
nov. 10. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Az építkezést viszont jól el is kell keríteni, mert vannak bizonyos "emberfajok", akik előszeretettel lopják az építőanyagot.
nov. 10. 09:43
 6/7 A kérdező kommentje:
A telket apám be kerítve adta nekem, szóval ez valószínű nem történik meg
nov. 10. 10:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Óhh.. nem láttál még cigányt?

Amúgy egyértelműen.. gyűjts össze legalább 2x annyi pánzt, mibt amennnyibe a ház kerül, és akkor nekiállhatsz.

Addig a karate és a jogsi mehet.

Bár jogsi kint nagyon drága... azt jobb itthon csinálni, ha megoldható valami tömbössítéssel. Kresz lemegy online, a gyakorlati vezetésre meg kiveszel 1-1 hetet egy oktatóval, aki bevállalja nekes stikában a gyorsított képzést

nov. 10. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!