Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért utasít el facebookon,...

Miért utasít el facebookon, ha ismer?

Figyelt kérdés
Új facem lett, van egy nő akivel minden nap beszélünk, egy helyen dolgozunk, és régi facemen amikor még nem is ismertük úgy egymást vissza jelolt, most meg kitörölt, pedig nem utáljuk egymást. Mostanában senki nem jelöl amugy vissza, inkább töröl, holott azt mondja nincs baja velem. Mi lett az emberekkel? Fura hogy egy idegen előbb vissza igazol mint egy ismerős.. Nem vagyok rossz ember sőt, inkább nagyon is jo ember vagyok. Nő, pasi akiket ismerek nagyon kevesen jelölnek vissza. Olyan mintha valami rossz pletyka terjengene rólam, de ha megkérdezem nem mondanak semmit. Súgdoloznak a hátam mögött azt vettem még észre.

nov. 9. 16:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
egyre nagyobb a bizalmatlanság az emberek között
dec. 11. 18:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Mert minek legyél köztük, ha nem beszélgettek aktívan? Nem mindenkinek fétise a lájkgyűjtés. 2000 ismerősből én is szelektálnék bőven, illetve ennél jóval kevesebből szelektáltam is, mert számomra azoknak van keresnivalója az ismerősök között, akiket 1. valóban ismerek, 2. érdekel az életük, 3. tartom velük a kapcsolatot, ami nem az évi egy “boldog szülinapot” üzenetben merül ki és nem is annyiban, hogy a munkahelyen néha megbeszéljük az időjárást. Maradt kb 300 ember, de még ebből is lehetne válogatni.

Mi lett az emberekkel, na ez a kérdés nagyon szánalmas. Nehogy már azért legyen valaki szar, mert Nagyságodat nem jelöli vissza egy vacak közösségi oldalon, miközben nem vagytok a legnagyobb cimbik.

dec. 12. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!