Miért utasít el facebookon, ha ismer?
Várj, eszembe jutott valami. Sokszor van hogy beelöl valaki de nem jelzi ki a Facebook.
Egyszer engem hete múlva jelölt csak vissza egy ismerős, neem is volt hogy napo után vettem csak észre egy jelölést.
Túl sok fesleges energiát fektetnek az emberek abba, hogy mások aktivítását figyeljék a közössegi oldalakon és ezzel csak magunkat mérgezik. Ez a kétezer ismerősös rész kiverte a biztosítékot nálam, hogy vakaki így számontartja, hogy kinek hány ismerőse van. De ezen kívül is azt veszem észre, hogy már a saját boldogságuk függ attól, hogy ki mennyire ér rájuk online a saját pihenőidejében.
Nekem pl a Fb be se hozza egy csomó ismerősöm posztját, így nem tudom orrba-szájba lájkolgatni a képüket.
Ugyanúgy van amikor tanfolyamon ülök, de fontos választ várok valakitől, ami a tanfolyammal kapcsolatos és fel-fel nyitogatom a Messengert, és azoknak akik írtak nem reagálok.
Az insta sztorikhoz sincs mindig időm, hogy mindenkinek végignézzem az egymillió részből összerakott sztoriját.
Szerintem fontosabb hogy az életben milyen a masik velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!