Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért utasít el facebookon,...

Miért utasít el facebookon, ha ismer?

Figyelt kérdés
Új facem lett, van egy nő akivel minden nap beszélünk, egy helyen dolgozunk, és régi facemen amikor még nem is ismertük úgy egymást vissza jelolt, most meg kitörölt, pedig nem utáljuk egymást. Mostanában senki nem jelöl amugy vissza, inkább töröl, holott azt mondja nincs baja velem. Mi lett az emberekkel? Fura hogy egy idegen előbb vissza igazol mint egy ismerős.. Nem vagyok rossz ember sőt, inkább nagyon is jo ember vagyok. Nő, pasi akiket ismerek nagyon kevesen jelölnek vissza. Olyan mintha valami rossz pletyka terjengene rólam, de ha megkérdezem nem mondanak semmit. Súgdoloznak a hátam mögött azt vettem még észre.

nov. 9. 16:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy mit mond és hogyan viselkedik, két külön dolog.
nov. 9. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miután már volt/van egy a face oldalat, amin ismerősöd, azthisz ez egy kamu oldal és valaki ellopta az adtaid
nov. 9. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki az ismerősöm és bejelöl egy másik profillal, simán hinném azt, hogy valaki a nevében csinált profilt és azzal jelöl körbe mindenkit.
nov. 9. 16:33
 4/10 A kérdező kommentje:
De tudja hogy én vagyok, mondtam neki már jópár hete hogy uj facem lett és bejelöltem.
nov. 9. 17:09
 5/10 A kérdező kommentje:
majdnem kétezer ismerőse van ráadásul facen. És 10 éve ismerjuk egymást.
nov. 9. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Várj, eszembe jutott valami. Sokszor van hogy beelöl valaki de nem jelzi ki a Facebook.

Egyszer engem hete múlva jelölt csak vissza egy ismerős, neem is volt hogy napo után vettem csak észre egy jelölést.

nov. 9. 18:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Túl sok fesleges energiát fektetnek az emberek abba, hogy mások aktivítását figyeljék a közössegi oldalakon és ezzel csak magunkat mérgezik. Ez a kétezer ismerősös rész kiverte a biztosítékot nálam, hogy vakaki így számontartja, hogy kinek hány ismerőse van. De ezen kívül is azt veszem észre, hogy már a saját boldogságuk függ attól, hogy ki mennyire ér rájuk online a saját pihenőidejében.

Nekem pl a Fb be se hozza egy csomó ismerősöm posztját, így nem tudom orrba-szájba lájkolgatni a képüket.

Ugyanúgy van amikor tanfolyamon ülök, de fontos választ várok valakitől, ami a tanfolyammal kapcsolatos és fel-fel nyitogatom a Messengert, és azoknak akik írtak nem reagálok.

Az insta sztorikhoz sincs mindig időm, hogy mindenkinek végignézzem az egymillió részből összerakott sztoriját.

Szerintem fontosabb hogy az életben milyen a masik velünk.

nov. 10. 00:26
 8/10 anonim ***** válasza:
7. [link]
nov. 10. 04:57
 9/10 anonim ***** válasza:
8, ez hogy hasznos a kérdezőnek?
nov. 10. 07:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem az a fura hogy régen vissza jelöltek amikor nem is ismertek annyira, most meg ismernek jobban és elutasítják a jelölésemet.
nov. 10. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!