Facebook marketplace an hirdetek használt bútort teljes szabályos.kaptam egy üzenetet hogy igazoljam magam különben letiltanak.adathalàsz vagy valós? Feji.us/Facebook-support-team98 erre kéne kattintani hogy igazoljam
A Facebook hivatalos oldalai a facebook.com domain alatt vannak. A "feji.us" nem a Facebook hivatalos domainje.
Ne kattints rá.
Én is kaptam már tőlük tiltó üzenetet - egy Növények c. könyvet hirdettem, és gondolom a Növények szóban a VÉNY-re ráugrott a szűrőjük -, de azt is az alkalmazásukon belül küldték. Szóval óvatosan.
Sőt, a helyedben jelenteném is.
3, Ok, lehet, de én csak erre tudtam gondolni, mert mégis mi a fene másba akadt volna bele a szűrőjük :)
Sima könyv, tele virágokkal.
Nem drog, nem dohány, nem alkohol.
Aztán megreklamáltam, és átengedték.
(De megkérdezem az AI-t :)
"Igen, elképzelhető, hogy a "Növények" címben a "VÉNY" szó miatt akadtál bele a Facebook szűrőibe. A Facebook szabályozásai szerint bizonyos szavak, különösen, ha gyógyszerekre vagy receptköteles termékekre utalnak, problémát okozhatnak a hirdetésekben."
Aláírás: AI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!