Égő ha egy férfinak női pénztárcája van?
Nem úgy értem hogy a pasi csak a barátnője pénztárcáját használja, hanem neki megtetszett a női pénztárca és megvette.
Egyébként barna bőr a színe.
Én csak másoktól már hallottam, hogy biztosan a barátnője pénzeli a pasit, mert mindig női pénztárcát hordja, közben meg az a sajátja, csak az emberek félreértik.
Na de egyébként gáz, ha egy pasi női cuccot vesz magának, mint most a pénztárca?
Égő vagy sem, nekem is az van, mert sokkal praktikusabb, mint bármelyik férfi tárca, amit láttam.
Barátnőmet meg nem zavarja. :) Mások véleménye meg nem érdekel.
De vmi nyuszis strasszköves aranycipzáros valami? Vagy mitől lenne női, egy barna bőr pénztárca?
Amugy egy pasinak se láttam még a pénztárcáját mivel nem lesem..nálam ez tabu valahol
Én egy ideig nem is tudtam, hogy létezik ilyen, hogy női és férfi pénztárca.
A női pénztárca sokkal nagyobb, praktikusabb, és nem is tudom ki volt az a barom, aki kitalálta, hogy a férfiaknak elég egy kis sar, amibe semmi se fér.
Komolyan, olyan ostoba az emberiség, hogy néha már fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!