Égő ha egy férfinak női pénztárcája van?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem hogy a pasi csak a barátnője pénztárcáját használja, hanem neki megtetszett a női pénztárca és megvette.
Egyébként barna bőr a színe.
Én csak másoktól már hallottam, hogy biztosan a barátnője pénzeli a pasit, mert mindig női pénztárcát hordja, közben meg az a sajátja, csak az emberek félreértik.
Na de egyébként gáz, ha egy pasi női cuccot vesz magának, mint most a pénztárca?
tegnap 20:53
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
8 szavazat
1/4 anonim válasza:
Semmi se gáz,ami neked meg a barátnődnek tetszik. Az se gáz,ha eltart.
2/4 anonim válasza:
Égő vagy sem, nekem is az van, mert sokkal praktikusabb, mint bármelyik férfi tárca, amit láttam.
Barátnőmet meg nem zavarja. :) Mások véleménye meg nem érdekel.
3/4 anonim válasza:
De vmi nyuszis strasszköves aranycipzáros valami? Vagy mitől lenne női, egy barna bőr pénztárca?
Amugy egy pasinak se láttam még a pénztárcáját mivel nem lesem..nálam ez tabu valahol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!