Mi a véleményetek a Sára névről?
Figyelt kérdés
Adnátok?ma 20:40
1/9 anonim válasza:
Utálom, főleg a Saci becenév miatt
Ez macska név szokott lenni
2/9 anonim válasza:
Igen, szerintem felnőttnek, gyereknek is jó. Ráadásul külföldön is tudnak vele mit kezdeni.
4/9 anonim válasza:
Én adnám, nekem tetszik. Gyerekként is cuki, és felnőttként is komolyan vehető. És majd idős korban is a Sára néni. Külföldön is használják Sarah-ként és ki is tudják mondani, szóval ez is plussz pont. Viszont ha így nevezném el a gyerekem akkor sehogy sem becézném mert: Sárinak azért nem mert volt egy rettenetesen dagadt ellustult ló a lovardánkban akit Sárinak hívtak így ez rá emlékeztet a Saci meg csak szimplán csúnya XD
5/9 anonim válasza:
Fura név, nem tudom eldönteni,, hogy nem tetszik-e vagy tetszik.
6/9 anonim válasza:
1 A Saci a Sarolta becézése. A Sáráé a Sári/Sárika.
Előnye, hogy angol és francia nyelvterületen lehet Sarah-ként használni.
7/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, 1 Sárát ismerek, hozzá nagyon passzol, pörgős, életvidám, mosolygós, végtelenül kedves ember.
9/9 anonim válasza:
Nem tetszik, de nem is rossz. Nekem picit olyan konzervatívoskodó, de inkább ez mint a mostani újhullámos nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!