Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 évesen miért nehezebb párt...

30 évesen miért nehezebb párt találni?

Figyelt kérdés

nov. 3. 19:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
Mert addigra már rengeteg használt ember lesz, többnyire utánfutóval ellátva.
nov. 3. 20:37
 12/23 anonim ***** válasza:
73%
Való igaz, hogy kisebb a merítés. A legtöbb ember ilyenkor adott munkahelyen dolgozik, ahol nem túl sok egyénnel kerülhet napi kapcsolatba, akivel kapcsolatba kerül, azt sem tudja több oldalról megismerni. Ezért van az, hogy amíg tanul az ember, addig könnyebb az iskolatársak között partnert találni. Naponta esetleg több órát vannak egymás közelében, könnyebben megismerik egymás tulajdonságait, erényeit és gyengeségeit. Ezért is ajánlatos a munka melletti tanulás, tanfolyam végzése, társas szabadidős foglalkozásokon való részvétel.
nov. 3. 20:45
 13/23 anonim ***** válasza:
Naaaaaaaa kamasz koromat az árnyékolta, hogy fiatal vagyok, huszon évesen meg senki nem beszél vele max. 3 mondatot, nehogy már 4 év múlva meg még ennyi se legyen mert akkor én most hagytam abba és megyek papnak. Ezt nem hiszem el, komolyan!
nov. 3. 21:12
 14/23 anonim válasza:
73%
nekem 21 évesen is baromi nehéz (még szűz vagyok)
nov. 3. 21:14
 15/23 anonim ***** válasza:
78%
Vannak jó páran, akiknek 30-on túl könnyebb.
nov. 3. 21:19
 16/23 Kroms ***** válasza:

Ha férfi vagy, 30 fölött konkrétan könnyebb, mert gazdaságilag vonzóbb vagy, mint huszonévesen (már ha jól csinálod). A nők 18-23 éves korukban vannak az értékük csúcsán, mert az ő esetükben a külső számít leginkább, és ebben a korban a legszebbek. A férfiak viszont 34-39 éves korukra érik el a csúcsot, mert ebben a korban még bőven vonzó a külsejük, ugyanakkor már komoly karriert épít(h)ettek, ami az ő esetükben legalább olyan fontos, mint a külső.

Neked a 16-20 éves korosztályt kell megcéloznod, és elsősorban a külsőre és a társalgási készségre gyúrni, mivel gazdaságilag még nem vagy vonzó. Persze ha csak egy gyors dugásra vágysz és nem taszít egy milf, akkor azokkal jársz a legjobban, mivel ők szinte csak a külsőt nézik.

nov. 3. 23:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Sokan kapcsolatba vanak mar plusz 30 evesen mar nem jossz ossze mindenkivel csak olyannal aki passzol hozzad mindenben, tovabbi terveidben stb
nov. 4. 09:48
 18/23 anonim ***** válasza:
48%
@1 Falun lehet. A baráti körömben az átlag végzettség a mesterdiploma, de elég sok a legalább megkezdett doktori. Így azért nem jellemző a Kárpát-haza teleszülése 30 éves kor előtt.
nov. 4. 22:44
 19/23 Paczalos István ***** válasza:
50%
közel 40 voltam mikor megismerkedtem a feleségemmel. A merítésnek semmi köze az egészhez. Az a kérdés, hogy látsz valakiben valami olyat, ami megtetszik neked, és viszont. A többi mind kialakul magától. Egy a lényeg, hogy a harmonikus párkapcsolat sokszor a kompromisszumok, engedmények művészete, és nem csak te adsz, hanem te is kapsz. Ha ez megy, egy nagyon jó, stabil kapcsolatod lesz, és képesek vagytok együtt megoldani az életben felbukkanó szakítópróbákat is.
nov. 7. 19:18
 20/23 anonim ***** válasza:
64%

Harminc körül/felett, az egyedülállóak java része hasonlít a TESCO parkolóhoz:Vagy foglalt, vagy "rokkant".

Azután még:

Nincs annyi időd már kresni,

Nincs annyi szabad ember a korosztályodban, mit 10 évvel ezelőtt,

Nincs akkora (ön)bizalmad,

Megjelennek az elváltak, akik már megégették magukat -> óvatosabbak. Vannak gyerekeik, elvált, de a háttérben ott lévő ex-ük,

Az ember elfelejt udvarolni, bókolni, rácsodálkozni a másikra,

...

nov. 8. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!