Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyáva voltam, vagy okos?

Gyáva voltam, vagy okos?

Figyelt kérdés
Oda jött hozzám egy csávó a busz végállomásnál, hogy én miért szaladtam el előle a múltkor a buszmegállóban, pedig segítettem neki, mert össze veszett a feleségével, és felhívta az én telefonomról, de csak alpárian beszélt a feleségével, aki természetesen kinyomta, majd én ott hagytam őt, de utánam szólt, hogy hova megyek?! És most amikor oda jött hozzám, azt mondja menjek vele, mondja adjak már pénzt jegyre, mondom nincsen, de csak erőszakoskodott, aztán az öccsének oda adtam 150 Ft-ot, erre pofátlanul megkérdezi nincs több, mondom nincs! Azt most megint ott hagytam.

nov. 2. 18:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Hülye voltál akkor is és most is.
nov. 2. 18:40
 2/13 anonim ***** válasza:
61%
Ezekbe belemenni nem okosságra vall.
nov. 2. 18:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

1. Miért adod oda vadidegeneknek a telefonod? Nem félsz hogy fogja magát és elrohan vele?

2. Miért állsz szóba ilyen emberekkel?

3. Miért nem tudsz másodszorra is nemet mondani.

Hülyeségre vall.

Ezeke az emberek keresik hogy ki az aki kötélnek áll, megjegyzi az arcod, majd mindig szívességet fog kérni ha felbukkansz! Vakard le magadról mielőbb!!!

nov. 2. 18:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenekkel szóba se kell állni, menni tovább mellettük mintha levegő lenne.
nov. 2. 19:01
 5/13 A kérdező kommentje:
És most mit csináljak?
nov. 2. 21:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem adtam a kezébe a telefont
nov. 2. 21:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Ja és azt nem írtam, hogy a barátom is ott volt, aki nem akart adni neki netwt, és úgy beszélt a barátommal, hogy: szétba**lak te kutya, ilyeneket eszek meg reggelire, ha te bajban lennél én is segítenék neked stb
nov. 2. 21:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Kerüld ezeket az arcokat, ne állj le velük. Csak ne tedd. Előbb utóbb feladják
nov. 2. 21:52
 9/13 anonim ***** válasza:
#7: és Te ezek után segítették neki? Szép barát...
nov. 2. 22:04
 10/13 A kérdező kommentje:
7#??? Hidd el te sem tettél volna másképp, és ha belém vág ott egy kést?
nov. 2. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!