Miért van az, hogy a letöbb pszichopata nő az mesterdiplomás, vagy csak én futok bele ilyenekbe?
Figyelt kérdés
nov. 2. 16:09
2/15 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre, hogy ezek a nők éveket áldoznak egy témára, amit tanulnak, rendszerint könyvekből mások gondolatait, ami leírtak folyamatosan dőlnek meg sokszor, ahogy halad a tudomány, majd végén rájönnek, hogy hülyeséget tanultak, nem tudnak benne elhelyezkedni, vagy már nincs kedvük hozzá, felidegesítik magukat, hogy elpazaroltak x évet hülyeség tanulására, és csak sablonpapírjuk van, majd ilyen pánik miatt hiperaktív pszichopatává válnak, akik nem találják a helyük, a tanulás miatt nincs élettapasztalatuk, és mindenbe bele akarnak fogni hirtelen.
nov. 2. 16:24
3/15 anonim válasza:
Most hirtelen 5 mesterdiplomás nőt tudnék felsorolni, akiket személyesen is ismerek, és egyikükre sem igaz ez.
4/15 anonim válasza:
Hát szerintem itt te vagy a hiperaktív pszichopata.
5/15 A kérdező kommentje:
3: vannak olyanok is, esetleg nem ismered őket igazán. Igazán megnyerőek tudnak lenni, sőt, ha egyikre se igaz, az is lehet profi pszichopaták, hiszen ha nem lennének, akkor észrevennéd rajtuk.
nov. 2. 16:33
6/15 A kérdező kommentje:
4: mindenki magából indul ki.
nov. 2. 16:33
7/15 anonim válasza:
Hadd tippeljek. Csak egy érettségid van és egy idő után téged kezd el zavarni, ha más nem a "józan paraszti eszére", hanem tudományos érvekre hivatkozik egy vitában, mert úgy érzed, hogy ettől kisebb a pöcörőd. Nekem csak mesterdiplomáim vannak, a feleségemnek doktorija, de sosem éreztem, hogy alárendelt volnék.
8/15 anonim válasza:
A legtöbbje úgy áll hozzá a tanuláshoz, hogy invesztálok kemény X évet. Azután elérek valamit az életben, mert sokat áldoztam rá. Szabálynak veszik ezt, mintha egy gép lenne. Ide beleteszek valamit és akkor ott kijön a kész termék. De az élet változik, a világ változik. Ha valaki meg tudná mondani mi lesz holnap, akkor ez talán még lehetséges is volna.
Aztán meg rohannak, mert rossz lóra tettek és be kell hozniuk a lemaradást. Kerüld az ilyen embereket (nem csak nöket), ök a saját elvárásaiknak (vagy a társadalom elvárásainak) akarnak megfelelni. Ezek azok akik 60 évesen rájönnek, hogy nem élvezték az életet, csak rohantak, güriztek, de elégedettek soha nem voltak vagy lesznek.
9/15 A kérdező kommentje:
7: de eszed neked sincs!
nov. 2. 16:39
10/15 A kérdező kommentje:
8: Pontosan, én is így látom.
nov. 2. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!