Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A magyar Reddit subokban...

A magyar Reddit subokban tényleg aránytalanul sok a bunkó, vagy csak engem találnak be rendszeresen?

Figyelt kérdés

Mostanság kezdtem el aktívabban redditezni, ezt megelőzően szinte csak itt Gyakorin beszéltem magyarokkal.

Itt 90% felett van a válaszadási rátám, ott viszont rendszeresen és tömegesen támadnak és lepontoznak, főleg a munkákkal kapcsolatos sub-on belül. Jelenleg ott tartok, hogy nem győzöm rajta tiltani az embereket, törölni a kérdéseimet, mert szabályosan felzaklat az az ellenséges stílus, amit ott tapasztalok. Volt, hogy úgy kiosztottak és elvették az életkedvemet, hogy órákig zokogtam utána, holott csak tanácsot szerettem volna kérni. Meg merem kockáztatni, hogy még Gyakorin és a magyar Facebook-os közösségben is jobb a helyzet. Mindkét helyen akasztottak már ki, de soha nem olyan arányban, mint ott. Gyakorin általában az a felállás, hogy 10 válaszból 7-8 segítőkész, 1-2 bunkó/troll. A Redditen pont fordítva, azaz 1-2 normális kommentre jut 7-8 tömény indulattal és megvetéssel teli fröcsögés, szidalmazás. Ráadásul ott, engem, mint kérdezőt is állandó jelleggel lepontoznak.

Mások is írnak ki kérdéseket, oda általában többségében rendes, segítőkész válaszok érkeznek, ezért fogalmam sincs, hogy mi bajuk van az embereknek ott velem. Az a kirekesztő, zsigerből ítélkező csordaszellem, ami ott megy riasztó számomra. Egy kérdésnél, ha egy-két embernek valamiért nem vagyok szimpatikus (egy-két mondatba is képesek belekötni és végbemenő következtetéseket leszűrni), akkor onnantól írhatok bármit, jön a downvote-cunami minden egyes kommentemre. Ez szerintem rémisztő. Még gyakorin sem tapasztalok ilyet, pedig itt is kaptam már hideget-meleget, leszavazást egy-egy kommentemre, de nem az összesre és főleg nem tömegektől.

Én csinálok valamit rosszul, vagy a magyar Reddit subok többsége (tisztelet a kivételnek) tényleg maga a szociális fertő?

nov. 2. 14:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Rettenet buta, ostoba emberekkel van tele. Szerintem valahogy bekène tíltani.
nov. 8. 16:54
 12/12 anonim ***** válasza:
72%

Én is leléptem a redditről, mondjuk más okokból. Sokakkal ellentétben nekem pont nem volt bajom az r/hungary-val és a politikával, máshol meg az megy hogy Orbán tökéletes és a csúnya hanyatló nyugat tönkretesz mindent, úgy vagyok vele ha ezeket (az egyébként sokkal nagyobb) véleménybuborékokat nem kritizálják nem tisztességes az r/hungary-t kritizálni, főleg úgy hogy nincs olyan specifikusan magyar tevékenység amit ne lehetne egy nagyobb, és jobb angol csoportba posztolni.

Én azért mentem onnan, mert amióta, talán Covid óta bejött a sok hülye talk_hunfluencers “nő”, a magyar reddit színvonalát magukkal rántottak. Olyan ostobák és számalmasak, igazából az utóbbi időben csak trollkodni mentem fel néha néha, de kb. már 5 hónapja fel se néztem mert az is unalmassá válik, nekem meg van jobb dolgom is mint hogy rtardáltakkal foglalkozzak. Az viszont szomorú, hogy ezek a pcsák élőben is jelen vannak, akkor már inkább létezzenek csak a redditen :D

Az angol reddittel nincs bajom, de nagyon keresnivalóm sincs rajta.

nov. 15. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!