Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is érezte már így magát?

Más is érezte már így magát?

Figyelt kérdés
Én már lassan 4 hónapja úgy érzem nem találom a helyem a világban. Azelőtt volt egy biztonságos, megszokott életem, de hirtelen az egész szertefoszlott. Amellett hogy nem találom a helyem, már lassan azt sem tudom ki vagyok vagy hogy ki akarok lenni. A napok csak telnek, egybefolynak, és semmi iránt nem érdeklődöm, semmi nem mozgat meg. Mintha elvesztettem volna a régi önmagam (amit soha nem akartam). 21 éves vagyok, ez normális ilyen korban?

tegnap 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Barátok, család, pasiügyek (vagy csajügyek)?

Mit tanulsz és/vagy mivel foglalkozol?

tegnap 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Mitol foszlott szerte?
tegnap 17:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Barátaim nincsenek egyáltalán már 3 éve. A családommal sem túl jó a viszonyom, vagyis sokkal inkább semleges, nem sokat beszélünk. Partnerem még sosem volt. Dolgozni dolgozom, de a munkám sem érdekel valójában, csak azért csinálom mert ugye muszáj ha fent akarom tartani magam. Őszintén szólva nem tudom mi az oka. Emlékszem egyszer csak felébredtem ezzel az érzéssel, - először azt hittem elmúlik, de nem múlt el -, és azóta folyamatosan bennem van és egyre távolabb kerülök mindentől ami voltam úgy érzem.
tegnap 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor éreztem magam így, amikor sok év videójáték függőség után, egyszer csak leraktam a gépet. Éveken át tompa voltam, semmi sem hozott lázba, de legalábbis közel sem olyan szinten, mint a társaimat.

Nekem az új közeg (elköltöztem otthonról), az önfejlesztés (sport, tanulás, tudatosság) segített rengeteget, aztán a fantasztikus barátnőm (már feleségem) és a munkahelyem dobott az önértékelésemen. Nem figyeltem, hogy mikor, de egyszer csak jobban részese lettem a saját életemnek, mint előtte valaha voltam.

Gondolom, hogy nem tartott volna vagy 5 évig ez a folyamat, ha elmegyek beszélni egy szakemberrel, de végül úgy döntöttem, hogy magamat kúrálom ki, hiszen senki sem volt olyan hiteles nekem, mint saját magam.

tegnap 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 4. irja! Kornyezet- es eletmodvaltas kene.
tegnap 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
2 éve vagyok ebben. Azt tudom javasolni, hogy kezdj el keresni hobbikat, amit szívesen csinálnál. Én nem találtam semmit már 2 éve, de ez nem jelenti azt, hogy te se fogsz találni. Legyél nyitott és próbálj ki mindent, hátha megtalálod azt, amit majd szeretsz csinálni és elleszel vele.
tegnap 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a munka miatt. Mivel nem is szereted, teljesen lehoz az életről. Én azóta vagyok ilyen zombi mióta életem nagy részét a kötelező nyűgök foglalják le. Már kedvem sincs a régi hobbijaimhoz. Teljesen elvesztettema fonalat azóta.
tegnap 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!